Reklama

Reklama

Doktorka Quinnová

(seriál)
  • Česko Doktorka Quinnová (viac)
Dráma / Rodinný / Western
USA, (1993–1998), 114 h 7 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvorcovia:

Beth Sullivan

Hrajú:

Jane Seymour, Joe Lando, Shawn Toovey, Chad Allen, Orson Bean, Erika Flores, William Shockley, Geoffrey Lower, Barbara Babcock, Jessica Bowman, Larry Sellers (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(6) / Epizódy(149)

Príbeh začína v roku 1867 v zámožnej a váženej rodine lekára Josefa Quinna. Hlavnú postavu seriálu dcéru Josefa Quinna, mladú lekárku Michaelu stvárňuje britská herečka Jane Seymour. Josef Quinn umiera a jeho dcéra lekárka Mike ako ju prezýval si podáva inzerát v novinách pretože si chce otvoriť vlastnú lekársku prax. Dostáva odpoveď z jedného malého mesta na divokom západe, ktoré sa volá Colorado Springs a ihneď sa vydáva na dlhú cestu. Po príchode do Colorada jej pomáhajú s adaptáciou do nového prostredia priateľ čejenov Byron Sully (Joe Lando), ktorý po smrti svojej manželky a dieťaťa žije s indiánmi a pôrodná asistentka Charlotte Cooperová (Diane Ladd). Charlotte Cooperovú nečakane uštipne štrkáč a na smrteľnej posteľi požiada mladú lekárku Michaelu aby sa postarala o jej tri deti Matthewa (Chad Allen), Colleen (Erika Flores) a Briana (Shawn Toovey). (RTVS)

(viac)

Recenzie používateľa Grafito k tomuto seriálu (1)

Doktorka Quinnová (1993) 

Vrchol mučících technik si představuju jako souvislý několikahodinový vysílání dr. Zkvíkaný.. proč nedám rovnou odpad, ani sám nevím.. snad už to nikdy nebudu muset vidět. ()

Reklama

Reklama