Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Päť univerzitných roztlieskavačiek sa stalo svedkami vraždy informátora z drogového podsvetia. Aby neskončili ako nepohodlní svedkovia, musí ich polícia ochrániť. Do tímu preto nastupuje nový "asistent trénera", drsný člen Texas Rangers, poručík Roland Sharp (Tommy Lee Jones). Ako ale ustrážiť dievčatá, ktoré sa chcú stále len zabávať? Sharp zisťuje, že udržať nekontrolovateľné školáčky v pozore a ubrániť ich pred ďalším nebezpečenstvom nebude ľahká úloha... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (183)

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Päť dievčat, čo sa chovajú ako sliepky a bohužiaľ sa k nim pridal aj T. L. Jones. Teda nie celý film. Keď vystupoval ako drsný ranger, v konfrontácii s tými babami to bolo niekedy aj vtipné. Ale keď začal pristupovať na ich hru a začal zo seba robiť vola, tak celý film šiel do odpadkového koša - ako jedna z tých vecí, ktoré Jones kupoval v obchode ........ ()

loki5 

všetky recenzie používateľa

Policista hlídá největší americký poklad - roztleskávačky. A celé je to ukrutná na nervy jdoucí nuda plná všemožných žánrových klišé. A když začal 200 kilový černoch tančit s roztleskávačkama v kostele poté co zkoušel s ukrutným gospelem bylo na čase to vypnout. Možná by to bylo zajímavé kdyby slípky dostali opravdovou policejní ochranu která by je nikam nepustila a opravdu je hlídala :-D 20% ()

Reklama

AndrewNewman 

všetky recenzie používateľa

Najprv som si myslel, žeby to mohlo byť za tri, keďže takmer každá tuctová, ale sympatická komédia si zaslúži tie tri hviezdy, ale toto skrátka nešlo. Tych 96 minút som len ťažko zvládal a to jediné, čo ma pri tomto filme udržalo do konca, boli nenormálne sexi roztlieskavačky. Skutočne sa bolo na čo pozerať, škoda, že sa to nedá povedať celkovo o filme. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Díval jsem se na to s pocitem, že je ten film naprosto zbytečnej a nicneříkající. T.L.Jones je dobrej herec, ale když je k ničemu scénář, nedá se nic dělat, ani on to nezachrání (pokud má vůbec takovýhle snímky zapotřebí). Režisér se chtěl pravděpodobně podívat na pár hezkých holek, který se mu nakrucujou před kamerou, protože jinej účel tam fakt nevidím. ()

Rosalinda 

všetky recenzie používateľa

Tak ty americké pipiny roztlezteskávající byly nejdříve i zábavné... včetně scény s pizzou, dietama a ukradením zrní k snídani..., ale ve chvíli uvědomění si jakýchsi vyšších hodnot u těchto lehkovážných pipin, přes první rande svého věznitele a ve chvíli, kdy film nabyl svůj původní směr, se z toho celého stala totální sešívaná fraška, kterou opravdu nenatočí nikdo jiní než Američané! Scény z kostela... Roztlečkávačky ve velkém...To opravdu jinde není možné. Ale to by mi tam snad ani tak nevadilo, kdyby to celé bylo uchopené úplně jinak. Je to prostě slátaná slátanina působíci na nejprimitivnější pudy a totální nemyšlení diváka. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (8)

  • Původně měla být postava Rolanda Sharpa (Tommy Lee Jones) agentem CIA. Jones si ale prosadil změnu na texaského rangera, a to nejspíš proto, že z Texasu pochází. (Coldrex)
  • Ve scéně, kdy Heather (Vanessa Ferlito) vstupuje k Sharpovi (Tommy Lee Jones) do auta, aby mu pomohla z pout, sundává si vlásenku z vlasů. Avšak v dalším záběru si do vlasů teprve sahá. (Tessx)
  • Původní název filmu byl "Cheer Up". (Karlos80)

Reklama

Reklama