Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenásť ľudí sa zobúdza na lúke uprostred lesa. Nepoznajú sa, nevedia, kde sú, ani ako sa tam dostali. Netušia, že boli vybratí na špeciálny účel… stali sa lovnou zverou. Kto a prečo na nich poľuje? Skôr ako si stihnú odpovedať, niektorí z nich padnú mŕtvi na zem. Tí, ktorí prežili prvú salvu, začínajú tušiť, že ide o život, a že neznámi strelci neprestanú, kým ich všetkých nezlikvidujú. Normálny člověk, by takúto situáciu nezvládol, lenže Crystal (Betty Gilpin) našťastie celkom normálna nie je. Nechystá sa zomrieť a urobí všetko pre to, aby prežila. Dokonca sa môže stať, že z lovcov budú obete.. (Cinemart SK)

(viac)

Videá (9)

Trailer 3

Recenzie (425)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nie je to tak dávno, čo som si pozrel tesne po sebe dva filmy, ktorých nosnou linkou je poľovačka zvrhlých lovcov na nevinnú, bezbrannú ľudskú korisť. Nórsky snímok "Lovci ľudí" (Rovdyr) sa mi celkom páčil. Za to americký brak "Death Hunt" ma výrazne sklamal. Samotná téma však vo mne zostala rezonovať. Lov na ľudí. Preto som sa rozhodol, že si ešte pozriem snímok "Lov" (The Hunt), ktorý v roku 2020 natočil režisér Craig Zobel. Nebolo to špatné. Jedenásť ľudí, ktorí sa navzájom vôbec nepoznajú, sa majú stať lovnou zverou. Uprostred lesov sa na nich chystá štvanica. Kto ich dostal do tohto nezávideniahodného postavenia? Prečo? Podarí sa niekomu z nich prežiť? Lov sa začína. Tento americký, deväťdesiat minútový horrorový thriller mi ubehol ako voda. Nenudil som sa, užil som si to. Miestami to bolo aj dosť surové. Tri hviezdičky tomuto akčnému survival thrilleru dám. *** ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Snaha o horor s nádychom vtipu. Horor v podobe krvi a vrážd, sranda v podobe nadsádzky a sarkazmu. Ešte aj tá hudba je taká ako z dobrodružnej rozprávky. No ale celkovo je dôležitá myšlienka filmu a to je rozdeľovať ľudí. Áno, napriek tomu, že niekomu to môže prísť ako fajn politická satira, kde o prehnanosť nie je núdza, vo výsledku to je zase postavené na pretlačovaní politických názorov aj s blížiacimi sa prezidentskými voľbami. Všetko, čo som si tak z filmu odniesol je len násilie. Ale to som si odniesol aj zo Saw a ten nemal vyššie ambície pobaviť nás aj smiechom. Herecky tu inak jasne vystupuje z radu Betty Gilpin, na Swank alebo Roberts môžete zabudnúť. ()

Reklama

Socrates 

všetky recenzie používateľa

Bombastickej nástup s komediálními prvky mě dostal. A v tom tempu a stylu to jede vlastně celej film. A skvělá Betty Gilpin tomu všemu vévodí. Žádná nuda. No a třebaže je tohle točený s velkou nadsázkou, myslím si, že choutky filmovejch progresivistů bohužel nejsou daleko od choutek těch skutečnejch vymaštěnců, kteří řádí v dnešním zvráceným západním světě o sto šest. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Keby to skončilo ako priamočiare béčko, bolo by to oveľa lepšie, bohužiaľ Zobel a spol. sa snažia prekvapovať a prekračovať očakávania až tak, že je to vlastne len jedna veľká exhibícia negovania klišé. Film tak v prvej štvrtine nemá žiadnu hlavnú postavu, jednu z najväčších hviezd odkrágľuje po asi dvoch minútach, na začiatku tretieho dejstva miesto stupňovania tempa príde dlhočizný flashback apod. A hlavne celá tá akože "satira" je strašne povrchná a jednorozmerná. Ale Betty Gilpin je fantastická. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Nepřekvapivě prvoplánová satira, ale překvapivě zábavný béčkový akčňák. Fórky na adresu amerických sluníčkářů a konspirátorských slušnoamíků mě nebraly, ale jako lidská vybíjená je to hravé, napínavé, šlape to, závěrečný souboj je cool a hlavní (akční) hrdinku v poloautistickém podání Betty Gilpin jsem si rychle zamiloval. Klidně bych si s ní dal dvojku. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (12)

  • Kvůli zavření kin, v březnu 2020, po vypuknutí COVID-19 pandemie Universal ohlásil, že film bude dostupný online za určitý poplatek. (TheEvilTwin)
  • Studio Universal Pictures oznámilo 10. srpna 2019, že ruší premiéru filmu v USA poté, co došlo k dvěma masovým střelbám v daný měsíc. (hansel97)

Súvisiace novinky

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (viac)

Universal zrušil premiéru The Hunt

Universal zrušil premiéru The Hunt

11.08.2019

Necelý týden od masové střelby v amerických městech Dayton a El Paso se studio Universal rozhodlo zrušit premiéru snímku The Hunt / Lov a odložit jej na neurčito. Rozhodnutí padlo zároveň pár dní… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené