Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alex Mason je novodobý Einstein, ktorému zomrela žena a ostali dve nezvládnuteľné deti Kate a Alex. Bohatý vynálezca a majiteľ známej firmy je autorom čipu, ktorý je súčasťou projektu „Piecefinder“. O dôležitý čip má záujem banda kriminálnika Tanatosa, ktorá sa neštíti tých najväčších špinavostí. Keďže Mason nechce svoj vynález pustiť z rúk, hrozí jemu aj jeho dvom deťom veľké nebezpečenstvo. Mason sa preto rozhodol najať pre Kate a Alexa osobného strážcu, ktorým má byť bývalý zápasník Sean Armstrong. Ten však netuší, aký bič si na seba uplietol. Bláznivým deťom posledná pestúnka ušla už po týždni a jemu neostáva iné, ako ju zastúpiť. Lenže deti sú vo svojich šialených nápadoch, ako vyštvať z domu všetkých opatrovateľov, neúnavné ... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (74)

lardko 

všetky recenzie používateľa

Hulka Hogana mám dost rád jako herce i wrestlera , ale v tomto filmu se mi vůbec nelíbil. Někdy to s ním bylo fakt vtipné , ale jinak dost nuda. I celý film se mi moc nelíbil, byl velmi nudný. Ale neříkám že to byla pořád nuda , několikrát jsem se dost zasmál , ale celý film měl atmosféru jako z roku 1950. ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Hulk Hogan v úlohe pestúnky už to pomyslenie musí napovedať, akú kvalitu bude mať tento film. Absolútne nič ma na tomto filme neupútalo, možno pasca a následný kúpeľ v červenej farbe. Decká boli protivné a otravné ako šľak, zločinci boli stupídny ako sa od nich aj očakávalo. Ďalší dôkaz, že v Amerike výchova detí nefunguje, a na tekejto komédii sa môžu baviť len Američania. U nás by sa to vyriešilo dvoma, troma "po papuli", a bolo by po filme. 3/4 hviezdy pretože som to dopozeral do konca. ()

Reklama

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Naivná somarinka pre deti, aj to len tie menšie, ktoré ešte neobjavili čaro tvrdších žánrov a majú benevolentných rodičov, ktorým nezáleží na ich duševnom roz voji, je ťažké sa zamýšľať nad myšlienkovými pochodmi tvorcov, tak to ani neskúšajme a aspoň našim deťom všemožne zabráňme vstrebávať takúto kultúru, takže 20%. ()

horor2 

všetky recenzie používateľa

TAK MĚ ŽALUJ! - KAKÁČI! Pro mě bombastická komedie s Hulkem Hoganem, který má jako strážce dávat pozor na dva malé zmetky, kteří mu neustále dělají ze života peklo v podobě nástrah, po kterých si buď natluče nebo do něj pustí proud apod. Doporučuji VHS dabing, který je boží :-) Filmu nechybí akce, hodný parťák a dobří záporáci, ať už svalnatí či hlavní s plechem v hlavě :-) Samozřejmě je to celé přehnané ale roztomilé jako třeba balet s čajíčkem :-) "TEĎ JÁ!" :-) Vyrůstal jsem na tom, takže to mám rád :-P ()

deryck 

všetky recenzie používateľa

Ja len neviem co stale mate s tym ze ake je to klise, ako Hogan nevie hrat, ake vam to pride primitivne... Uz podla obsadenia, ukazok a naznaku deja by kazdemu malo byt jasne ze to bude maximalne odlahcena komedia so svalovcom, ktory Oscara nikdy nedostane, a so srandickami á la Sam doma. No a? Videl som to ked som bol maly a bavil som sa (hlavne na tych castiach ked "mile" deturence hore svalov nieco vyparatia a na dementnom Tanatosovi s jeho plechovym deklom). A usmejem sa aj dnes. Hoci tych klise tam bolo viac nez dost, a vzdy sa vsetko da dopredu predvidat (+ prekonanie strachu z prehry a podobne kravinky, prerod Hogana ku koncu a emocne silne stranky:D) . Ak od tohto cakate uzasne herecke vykony, zobudte sa a pozrite si radsej Rain Mana. Nelogicke, ze porovnavate kvality a poziadavky divaka roku 2009 s filmom spred 15 rokov, hoci aj dnes by ste nasli O DOST horsie komedie. Ak potrebujete vypnut a sa zabavit, pozrite si to. Rozhodne priemerna az podpriemerna vec, ale mam pre tieto prihluple typy komedii slabost:D dakedy (pred 12 rokmi) by som dal tak 4, teraz dam 3 hviezdicky. A slovensky dabing nemal chybu. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy pan chůva (Hulk Hogan) jede na motorce po pobřeží, haže v zábšru nějaký muž psa do vody. (Jardaboss)

Reklama

Reklama