Reklama

Reklama

Patients of a Saint

  • Veľká Británia Inmate Zero
Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (14)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Hodně nezážitný zombie horor. Kdyby se vyhodnocovala kategorie kde jsou nejdebilnější a nejstupidnější zombie tohle bude na předních příčkách většina těch zombie tam jen stojí jak tvrdé y jedna dokonce neumí ani chodit (ne invalidní vozík nemá) a celkově jsou asi tak nebezpečné jak malá holčička s lízátkem.Ve filmu není komu fandit máme tu nevinně odsouzenou blbku bez charisma černou tlustoprdku s nulovým hereckým výkonem , tupou blondýnu , transsexuála (chlápka co se obléká a líčí jak ženská) , doktora se svědomím nebo i bez, když to schvaloval, němou černošku a na závěr vedoucí věznice co si chtěla ochočit svou zombie matku. 5 procent za zombie kuchaře ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Nesympatické dokonca až hnusné postavy. Zároveň blbé ako tágo. Dej minimálny, čo sa stalo, sa nedozvieme, záver wtf? Tak najprv rozkaz k vyhladeniu a potom bez problémov niekoho v pruhovanom pyžame vezmú do vrtuľníku k trojici ľudí? Wtf? Hviezda za technické spracovanie, ktoré nemuselo byť najhoršie a celkom zaujímavý začiatok, ktorý neveštil tú nudu, ktorá nasledovala. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

V mezinárodním kriminále na opuštěném ostrově kdesi u Irska dostávají odsouzenci na smrt možnost zachránit si život, pokud podstoupí pokusy, které tamní ředitelka provádí. V ženském křídle se to záhy vymkne kontrole. Tak pokud se bude feminizace ubírat tímto směrem, nemám s ní problém. Owen natočil poctivé zombie béčko, ve kterém si celkem s přehledem dokázal poradit s nedostatkem financí a mimo jiné měl i šťastnou ruku při výběru herců. Co mě bavilo asi nejvíc byly masky, které občas jakoby sem zabloudily z démonického hororu a v některých případech se zombíci podobným způsobem i pohybovali. Gore, o kterém to bývá především, tady sice díky výše zmíněnému trochu trpělo na úbytě, ale i tak měly střílečky něco do sebe na nějaké ty usekané končetiny či hlavy také došlo. Jediným větším problémem je několik zbytečných scén, které trošku rozkolísaly solidní tempo, ale nad tím se dá mávnout rukou. 75% ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Neskutočná ale naozaj neskutočná nuda. Hrozní, nesympatickí herci v béčkovom zombie braku. Hrozne dlhé a snáď nekončiace no a ako sa to vlečie, ak si to pustíte unavení zaručene zaspíte. Fandiť sa nedá nikomu, keby tam tak dali aspoň peknú herečku aby sa bolo načo pozerať. Maximálny súhlas s Livingdeadom koniec som už len pretáčal. 1* aspoň za masky. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Ženská väznica na odľahlom ostrove, nepodarený lekársky experiment a skupinka preživších musí bojovať s nakazenými mutantmi. Ďalší horor, ktorý čerpá zo slávneho 28 Days / Weeks Later, akurát že chýbal rozpočet, a tak sa to odohráva len v jednej mizernej budove. Samozrejme to po filmárskej stránke nie je žiadna sláva - herecky slabé (s výnimkou znesiteľnej hlavnej hrdinky mi boli všetky postavy u riti od začiatku do konca), je to zbytočne dlhé, a keď sa to snaží hrať na sentimentálnu strunu, je to úplne nefunkčné. Ale na druhej strane, masky nie sú úplne na zahodenie, akcie a krvi je dosť, hlavy a končatiny poletujú jedna radosť, a Briti v poslednej dobe točia samé sračky, takže ono sa mi to prekvapivo "celkom" páčilo. Raz ale stačí. ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama