Reklama

Reklama

Kým nás smrť nerozdelí

  • Slovensko Pokiaľ nás smrť nerozdelí (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Steve Tobias (Michael Douglas) pracuje ako tajný agent CIA na veľkej akcii, pri ktorej sprostredkúva predaj ruskej atómovej ponorky francúzskemu gangstrovi Thibodouxovi (David Suchet). Do akcie mu však zasiahne pripravovaná svadba syna Marca (Ryan Reynolds), na ktorého nikdy nemal čas. Situáciu navyše skomplikuje nič netušiaci otec nevesty Melissy (Lindsay Sloaneová), usporiadaný lekár Jerry Peyser (Albert Brooks). Ten sa po boku budúceho príbuzného načakane ocitne v svete zločinu. Oboch mužov prenasledujú aj agenti FBI. Pod vplyvom divokých udalostí sa povahovo odlišní muži sa nakoniec zblížia a spoločne čelia nebezpečenstvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

D.Sleeper 

všetky recenzie používateľa

Docela sranda, když k tomu přistoupíme s dostatečnou nadsázkou ;-) Je to přirozené a rozhodně jednodušší, než když se snoubenci pod vlivem "rodinných lapálií" pokouší přistoupit k oltáři ;-))) A jen tak mimochodem se vkrádá otázka: Co vše je vlastně přirozené? ;-) .... Soundtrack taktéž není marný :) ()

Kontryhelka 

všetky recenzie používateľa

Já to považuji za velkou prču a psinu. Vynikající ztřeštěná komedie, plná zvratů a hlášek. Vynikající David Suchet jako přiteplený mafián,který chce sbalit nesmělého, dobráckého hňupa doktora a dost po něm jede, kterého do malérů přivede Michael Douglas. Fakt dobrý, není co vytknout. Prima pohodová ujetost. ()

Reklama

Parlay 

všetky recenzie používateľa

Michael Douglas je stále frajer a roli si evidentně užívá, Albert Brooks je zase správně ňoumovitý a třešničku na dortu v hereckém obazení představuje známý představitel Hercuila Poirota David Suchet :-) Velmi příjemná komedie, která si na nic nehraje a přitom překonává 80% hollywoodské komediální produkce. ()

BMAJTZ odpad!

všetky recenzie používateľa

Podle mistniho hodnoceni docela tapu jestli jsem nevidel nahodou uplne jiny snimek. Nicmene tohle byla hruza ze uz to snad ani byt horsi nemohlo. Nebylo to ani trochu vtipne. Nemelo to zadny poutavy pribeh o originalite mluvit nejde vubec. A ani jakykoli naznak herectvi treba od Michaela Douglase jsem hledal marne. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Sice sem nevidel puvodni film, takze nemuzu porovnavat, ale tohle je hodne pohodova komedie. Prijemna hudba, vcelku originalni pribeh a dobrej scenar se spoustou fajn hlasek ("tahnou se za nama jako smrad ze sejra"...) a do toho dvojice, ktera perfektne funguje a skvele se doplnuje. Douglas je v roli lehce blazniviho tajnyho agenta presvedcivej a je videt, ze si roli uziva. Trosku mi pripadal jako James Bond v duchodu a Albert Brooks je taky dobrej a v pohode mu uverite, ze je vystrasenej doktor a prave tohle nahrava na spoustu vtipku. Diky tomu, ze ma film jen 90 minut tak nezacne nudit a vtipky se neopakujou. Ja sem se bavil dobre a kde jinde uvidite Hercule Poirota jako teplyho mafiana? ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)
  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)

Reklama

Reklama