Reklama

Reklama

Kým nás smrť nerozdelí

  • Slovensko Pokiaľ nás smrť nerozdelí (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Steve Tobias (Michael Douglas) pracuje ako tajný agent CIA na veľkej akcii, pri ktorej sprostredkúva predaj ruskej atómovej ponorky francúzskemu gangstrovi Thibodouxovi (David Suchet). Do akcie mu však zasiahne pripravovaná svadba syna Marca (Ryan Reynolds), na ktorého nikdy nemal čas. Situáciu navyše skomplikuje nič netušiaci otec nevesty Melissy (Lindsay Sloaneová), usporiadaný lekár Jerry Peyser (Albert Brooks). Ten sa po boku budúceho príbuzného načakane ocitne v svete zločinu. Oboch mužov prenasledujú aj agenti FBI. Pod vplyvom divokých udalostí sa povahovo odlišní muži sa nakoniec zblížia a spoločne čelia nebezpečenstvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (151)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Dagles...nedagles.... Ježíši, to byla blbost ! Taxem na to po letech mrk zas, a upravuji původní kydy. Pod vlivem tíhy sraček Netflusu, se z Týhle svatby stává docela parádní záležitost u kterou jsem prořehtal, prohýkal smíchy a bohužel v závěru usnul.. ale pouze pod vlivem vyššího Moudra, tzn slibuji si tu, že si to ještě sjedu někdy zas. ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Velmi nenáročná blbinka, kterou si lze při správném nalazení užít bez úhony. Na pilu se tlačí jen zlehka, situačně se občas objeví zdařilá scénka či úsměvný vtip, možná je škoda poněkud vlažnějšího finále. Výborné hlavní, poněkud nesourodé, duo, kde si Michael Douglas viditelně užívá své role, stejně jako David Suchet coby protivník. Nezkrotná a emancipovaná dračice Robin Tunney je zajímavým a půvabným zpestřením, velmi sympatická je Lindsay Sloane. Hollywoodský komediální průměr, který umí vytvořit úsměv na tváři - což bohužel v továrně na sny není pravidlem. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Práve zmlátil na záchode človeka! A to ani nehovorím o tom, prečo na ten záchod išiel.“ Skôr 60%, ale srdiečko káže inak. Šesťdesiatročný frajer Michael Douglas rozohráva ako najnamakanejší špión (minimálne Spojených Štátov amerických) vtipnú partiu, v ktorej je mu (takmer) vyrovnaným partnerom režírujúci herec Albert Brooks ako „ufňukaný tučko cez nohy“, ktorého dcéra sa vydáva za Michaelovho syna (talentovaný Ryan Reynolds). Ale kým príde svadba, všeličo sa zomelie, vrátane pôvabného Davida Sucheta ako „homosexuálneho francúzskeho pašeráka“. Šikovný scenár Eda Solomona (Muži v čiernom, ehm) nás nešetrí a okrem nabúchaných pesničiek ponúka zručné akčné scény, solídne triky, vtipné dialógy v čele so suchým Douglasom („Jerry, bojím sa o teba. Nevyzeráš dobre.“) a vydarené situačné scénky (ľadvinka, červené plavky, lietadlo Barbry Streisand). ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

Kdo bude poslední u letadla, nese 170 miliónů dolarů pře celnici. :-D Bylo to tak mezi 3-4 hvězdy. Velice dobrý pohodový film. Natočen neskutečně lehce a s obrovským nadhledem. Michael by fantastický, celý film v podstatě ležel na něm a těch jeho připomínek a průpovídek jsem se nemohl nabažit. Je vidět, že si toen film opravud užil. Opravdu vynikající odpočinkový film, u kterého se dobře pobavíte a odpočinete si. Howgh! ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Kdo bude u letadla poslední, nese 170 milionů přes celnici." Agent Steve Tobias mě baví. Takovýho tátu bych chtěl mít. Sperma na početí pošle poštou, raketomety prodává na dluh, má pochopení pro stydlivej měchýř, světla na semaforu bere jako návrh a nic pro něj není problém. S úsměvem řeší nenápadnou FBI, obchodníka se zbraněmi, zradu i svatbu. A já se při tom bavil. Tohle je prostě pohodovka podle mýho gusta. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (2)

  • Začátek filmu byl natáčen v ČR. (I.T.I.S)
  • Pracovní název filmu byl Til Death Do Us Part. (ČSFD)

Reklama

Reklama