Reklama

Reklama

Vidím tě

Trailer 1

Životem rodiny Harperových otřese nevěra. Greg (Jon Tenney), hlavní vyšetřovatel únosu dítěte, který vynesl na světlo podobný případ z předchozích let, se snaží najít způsob, jak odpustit své zazobané ženě Jackie (Helen Huntová). Když pocit viny začne narušovat Jackieino duševní zdraví, v jejich domě se objeví nevysvětlitelné zlé síly a jejich synek Connor (Judah Lewis) se ocitne ve smrtelném nebezpečí. Neočekávaná změna úhlu pohledu odhalí ducha z minulosti a děsivá, krutá pravda o přítomnosti zla v domě Harperových konečně vyjde najevo. (HBO Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (137)

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Kdesi v Americe mizí děcka a na místech činu se najdou zelené nože to by nebylo nic zvláštního kdyby pachatel už dávno neseděl v vězení. Otázka zní je to napodobitel nebo chytily tehdy špatného pachatele? Případ vyšetřuje policista , který má rodinné problémy (jeho žena roztáhla nohy jinému a čeká s ním děcko) mezitím se vše zamotá a je z toho nakonec nadprůměrný thriller. Nechci výrazně spoilerovat tak nahodím pouze filmy s podobným námětem https://www.csfd.cz/film/453158-the-neighbor/komentare/ a https://www.csfd.cz/film/367644-smrt-ve-tme/komentare/. Jinak Helen Hunt mě tolik nevadila více mě štval ten kluk co hrál toho Connora toho by měly mučit na počkání. ()

TerezD 

všetky recenzie používateľa

Vcelku překvapivý snímek, podle posteru jsem čekala nějakou béčkovou lekačku, ale naštěstí došlo ke krásnému žánrovému mixu. Místy mi připadal snímek maličko překombinovaný, ale to nic nemění na tom, že se jedná o vcelku slušnou podívanou. Nakonec bych vytkla jednu zásadní věc - herecké obsazení, všechny postavy byly nevýrazné a Helen Hunt by měla brzdit s plastikami, jinak na stará kolena si zahraje maximálně v hororu. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tak budem na Vianoce štedrejší a prihodím tu jednu hviezdu. Thriller zostavený z dvoch rôznych polovíc, kedy sa opäť vraciame úplne na začiatok a začíname sledovať udalosti inou perspektívou. To je prvý zvrat. Ten ďalší nasleduje po ďalšej cca polhodinke a na záver nás čaká jeden otáznik, na ktorý si musíte odpovedať sami, ale možno to bolo v skutočnosti jednoznačné. Nedá mi tiež neposťažovať sa na plastického chirurga Helen Hunt. Kedysi sympatická herečka s príjemným vzhľadom, rozumej nikdy nie krásavica, ale s charizmou, sa už na seba ani nepodobá a ak by nebolo v titulkoch jej meno, ani by vás možno nenapadlo, že vo filme účinkuje. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

Remeselne špičkovo natočený thriller, ktorý ma paradoxne viac bavil vo svojej pomalej, prvej polovici. Tvorcovia sa nám v úvode až škodoradostne smejú do tváre a hrajú s predstavivosťou každého. Po rozložení kariet sa fenomenálne rozohratá partia premení na priemerný thriller zo zaujímavým twistom. Btw casting na čele s takmer mumifikovanou Huntkou nebol vôbec dobrý. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Celkom sľubný začiatok, ale nevyvinulo sa o podľa predstáv, navyše chýbala tomu atmosféra. Okrem toho záporák je celkom dobre uhádnuteľný, keďže tých postáv tu je ako šafránu, takže nakoniec škoda, pretože potenciál tam bol. Nepridám sa k hejtu na Helen Hunt, tak už vyzerá ako vyzerá, má 56, nechajme ju žiť. Priestoru tu aj tak veľa nedostala. ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama