Reklama

Reklama

Brahms: Chlapec 2

  • USA Brahms: The Boy II (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Po dramatické události se rodina přestěhuje na odlehlé sídlo, kde si synek oblíbí jednu panenku. Ta vypadá jako živá, ale možná nebude úplně nejhodnější. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (107)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Rodinka sa nám opäť raz presťahuje na vidiek, a vyberú si "zhodou náhod" domček, ktorý leží v blízkosti Brahmsovho rodinného sídla. Tam vyhrabe chlapček bábiku, stáva sa ňou stále viac a viac posadnutý a na rodinku čaká boj. Horor moje očakávania našťastie splnil. Brahms neušetrí ani zvieratá, ani deti, čo je fajn. Dozvieme sa niečo aj o jeho histórii, hoci len povrchne, a niekoľkokrát sa vrátime do sídla z prvej časti, kde to väčšinou naberá správne grády. Podobne ako jednotka je to viac o atmosfére ako o nefunkčných ľakačkách. Rozdiel vidím jedine v tom, že zatiaľ čo sa predchádzajúci film dá logicky vysvetliť, v tomto prípade sa jedná skôr o typickú šablónu posadnutých bábik typu Annabelle. Fanúšikovia duchárskych kúskov by sa sťažovať nemali, pokiaľ nebudú vyložene hľadať inovatívnosť. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Po vybornej jednotke opat prichadza babika menom Brahms so strasidelnym ksichtom,ktory ma chut clovek rozmlatit,ale to nie je podstatne,co sa tyka filmu,je to o nieco slabsie ako prvy diel,ale drzi si to taku pravu hororovu atmosferu,fajnove lakacky a koniec tiez nesklamal,takze s kvalitou som spokojny...:-) ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Na to, aby ten kluk tak dlouho trpěl posttraumatickým syndromem, mi už přišel docela velkej. Nebo to byl výjimečnej poseroutka. Každopádně byl ale obludně velkej na to, aby spal s medvědem plyšákem a vypěstoval si fixaci na panenku. A protože ta jeho panenka byl vlastně panák, byl to nejspíš nejenom poseroutka a mamánek a mentál, ale i buznička. Ještě že měl ovšem statečnou maminku, která udělá vše pro to, aby svého chlapce ochránila. Uff. "Horor / Mysteriózní / Thriller". To jako vážně?? V tom případě by "Horor / Mysteriózní / Thriller" mohla být třeba i Červená Karkulka nebo Smolíček Pacholíček. Zlatá jednička s hnusnou Maggie z Walking Dead. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie „The Boy“ z roku 2016. Z hľadiska žánru je to film s klasickou štruktúrou a neobsahuje nič také, čo by sme už nepoznali. Celkovo je však trochu menej výrazný ako prvé dielo. Tá začiatočná scéna ma trošku vytočila – lúpež v dome nie dotiahnutý do konca. Scéna sa náhle skončí – nevieme , že čo sa stalo, čo odniesli, ako to matka a jej syn prežili. Viem, že z hľadiska príbehu niektoré časti tejto scény sú „irelevantné“, ale aj tak – je to trošku školácka chyba (pán W. B. Bell nie dneska začal točiť filmy). K. Holmes hrá celkom dobre, podobne ako aj Ch. Convery (malý Jude). Oni dvaja nesú celý film na svojich pleciach. To, že film má otvorený záver pre prípadné tretie pokračovanie už asi nikoho neprekvapí. P.S.: Za tú nedotiahnutú úvodnú scénu mierne nižšie hodnotenie. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

William Brent Bell nakrútil nedávno nie veľmi presvedčivo celkom solídny scenár prequelu Siroty. Pred dvoma rokmi nakrútil remeselne veľmi solídne nie príliš presvedčivý scenár k sequelu Chlapca. Čo znie veľmi divne až paradoxne. Každopádne dvojka popiera zákony prvej časti a nejako sa snaží aj jej udalostiam dodať nadprirodzený charakter. Našťastie Bell dokáže vystrašiť, vybudovať atmosféru a potešila aj jedna dlhšia jednozáberovka. Katie Holmes dodáva snímke áčkovú príchuť, ale fakt, že sme tento námet videli v rôznych variáciách nedokáže oklamať nikto zo štábu. Možno by bolo najlepšie, ak by nešlo o prequel, ale samostatný film. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčelo se od 28. ledna do 7. března 2019 v kanadské provincii Britská Kolumbie, konkrétně ve městech Victoria a Vancouver. (BMW12)
  • Film měl být původně vydán 26 .7 .2019, následně posunut až na 6. 12. 2019. (TheEvilTwin)

Reklama

Reklama