Reklama

Reklama

Chobotnica - Season 4 (1989) (séria)


Epizoda 1 (S04E01)

(epizóda)
Francúzsko / Taliansko / Západné Nemecko / Rakúsko, 1989, 1 h 43 min

Recenzie (4)

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mega dlhé epizódy, v ktorých si tvorcovia dovolili aj detailnejší náhľad na zločin (v úvode). Účinkuje aj Mario Adorf. Meno tohto herca sa objavuje tam, kde berú do počtu. Z neznámych dôvodov má Catani v byte samopal. Hudba sa neopakuje tak, ako v minulej sérii a má viac variácií. Epizóda si našla aj čas na zbytočné, lacné vtipy medzi vedľajšími postavami policajtov. Situácia je rozohratá zaujímavo, no nie veľmi podnetne a so sklonom k lacným zvratom v deji a predvídateľnosti. ()

Yarwen 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série, jež má každý díl koncipovaný bezmála jako celovečerní film, v úvodu rozvíjí novou zápletku, ve které bude Michaelu Placidovi v roli komisaře Cattaniho sekundovat skvělý Remo Girome v roli Tana Carridiho. Dal bych podstatně vyšší hodnocení, nebýt klišovitého začátku s osvobozováním dětí... ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z těch rozjezdových epizod mě zatím tato, co nás přivádí do čtvrté série, zaujala nejvíce. Tano nám ze "slouhy" pořádně vyrostl, noví mafiáni jsou excelentní, (Loutkář s dabingem Josefa Vinkláře je přímo výstavní kousek) a velká ryba z minulé série je náhle jenom čudlou. ()

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nové tváře a taky policie začíná využívat výpočetní techniku a databáze. Taky v novinách píšou, že Giulia Antinari se utopila po pádu z lodi. To je náhodička a Tano Cariddi už se chystá převzít většinový podíl v bance Antinari a sahá po nějaké mezinárodní pojišťovně. ()

Reklama

Reklama