Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pátranie po Majke a Karolovi sa rozbehlo na plné obrátky. Ak máte vôľu niečo dosiahnuť, tak to aj dosiahnete. Presne tým sa riadia ostatné deti, ktorých pozornosti už skutočne nič neujde a tak je iba otázkou času, kedy sa Majka a Karol opäť objavia medzi nimi. To už chce poriadnu oslavu v zábavnom parku, ktorý je pre Majku opäť príležitosť predviesť čosi výnimočné. Sotva sa však skončil jeden problém, máme tu problém iný. Majke ubúda energia a spojenie s materským Gurunom viazne. Emil musí nadviazať spojenie za každú cenu. Času už nie je veľa... (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V roku 1978 bol vyprodukovaný československý televízny seriál "Spadla z oblakov". Režíroval ho Radim Cvrček. Seriál pozostáva z trinástich samostatných zhruba polhodinových, častí. Jedná sa o sci-fi sériu zameranú predovšetkým na detského diváka. Pôsobí to hodne naivne. Avšak v rámci normalizačnej socialistickej televíznej produkcie sa jedná o celkom zaujímavý počin. Posledná, zeverečná, v poradí trinásta epizóda nesie názov "Rozlúčka". Na štyridsiatom deviatom stupni severnej šírky a devätnástom stupni východnej dĺžky sa nečakane zjavila návšteva z vesmíru. Do slovenských Tatier zavítala Majka z  Gurunu. Mimozemšťan v podobe malého, nedospelého dievčaťa priletel na Zem. Ujali sa jej mladí kozmonautickí nadšenci z Čaboviec. Zažili spolu veľké prázdninové sci-fi dobrodružstvo. Majka však začína slabnúť. Je na čase, aby sa vrátila späť na svoju rodnú planétu. ** ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na to, koľko sa toho v Spadla z oblakov rozohralo, sa toho dohralo až prekvapivo málo. Ale keďže ide primárne o zábavu pre deti, pardon-išlo, tak to samozrejme nijako zvlášť neprekáža. Podstatnejšie je, že finále celkom obstojne funguje po emocionálnej stránke, rozlúčka je nakrútená kvalitne a ono aj to prekvapenie, s kým sa stihla Majka rozlúčiť, má podľa mňa svoj význam. Možno je ale škoda, že nevznikla druhá séria, mám dojem, že mohla byť lepšia. ()

Reklama

Reklama