Reklama

Reklama

Krok za krokom

(seriál)
Komédia / Rodinný / Romantický
USA, (1991–1998), 58 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Tony Askins

Hrajú:

Patrick Duffy, Suzanne Somers, Sasha Mitchell, Bronson Pinchot, Staci Keanan, Angela Watson, Christopher Castile, Brandon Call, Josh Byrne, Christine Lakin (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(160)

Seriálový hit Krok za krokom si získal priazeň miliónov divákov na celom svete. Rozvedený podnikateľ Frank (Patrick Duffy) sa jedného dňa zamiluje do atraktívnej, taktiež rozvedenej Carol (Suzanne Somers). Ich zoznámenie sa nakoniec skončí svadbou. Frank sa nasťahuje ku Carol a privedie so sebou svoje tri deti - T.J.-a, Aliciu a Brandona. Tri deti z predchádzajúceho manželstva má aj Carol. Dana, Karen a Mark nie sú príliš nadšení, že dostali nových súrodencov. Nadšenie však nie je ani na druhej strane. Konflikty na seba nedajú dlho čakať. Carol a Frank dúfajú, že je to iba otázka času a trpezlivosti, kedy sa ich deti naučia spoločne nažívať. Zatiaľ si na seba všetci zvykajú a zbližujú sa „krok za krokom“. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (847)

CheGuevara 

všetky recenzie používateľa

Pátou hvězdičku ubírám za omyl s názvem "Blesk" a taky za místy až příliš do očí bijící moralitky (jako ten stokrát opakovaný výlet do Disneylandu mě už vážně lezl krkem), ale jinak se jedná o výrazný nadprůměrné americké sitcomové produkce. A možná i díky Frankovi bych se i kouknul na jeden díl Dallasu. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Jeden zo sitcomov na ktorých som vyrastal. Videl som to komplet a možno aj niekoľkokrát. Najviac ma bavila 2-5 séria. To bolo zlaté obdobie. Kouďák bol proste frajer. Ten Francúz Jean Luc, ktorý ho nahradil bol proste katastrofálne nevtipná postava. Pritom Bronson Pinchot dokázal byť v iných seriáloch vtipný. Našťastie hlavné postavy sa vydarili. Jak rodičia. Pohodový Frank a sexica Carol, tak aj deti. Lenivec J.T. (Brandon Call mi chýba a škoda, že to po seriály nadobro zabalil), šprt Mark, budúca kráska Al alebo panovačná Dana. Nezaujala ma len hlúpa Karen a nevýrazný Brendan u ktorého mi nevadilo, že sa v poslednej sérii bez jedinej zmienky vyparil. Z neskorších postáv ma ešte bavil Rich Halke a kráska Samantha Milano s ktorou chodil J.T.. Vtipy v seriály boli jednoduchšie, ale fungovali. Jediné, čo ma sralo už od začiatku bola tá snaha neústále morálne poučovať, aby to hneď zhodili nejakým vtipom vďaka čomu to poúčanie pôsobilo, že tam je nasilu. Dnes by som už nevydržal sledovať ani jeden diel, ale za dávnych čias to bol príjemný sitcom a CZ dabing sa vydaril. 6/10. ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Nedávno jsem zahlídnul několik dílů týhle sračky (už zase to opakujou, tentokrát na TV Prima) a svoje hodnocení snižuju ze 2 na 1 hvězdičku, protože mi to přišlo už úplně stupidní. Já nechápu, proč v tom seriálu jsou všechny postavy tak extrémně nesympatický. Když to tak vezmu, tak hlavní postavy maj tyto charakteristiky: otec - dement, matka - hysterická slepice, Kouďák - dement, J.T. - další dement, Dejna - kráva, Karen - dementní slepice, všichni ostatní - banda dementů a slepic... Tito dementi a slepice pak spolu vedou neuvěřitelně debilní rozhovory a do toho se každou chvíli ozve umělý "HAHAHAHA", aby i ten nejtupější američan pochopil, že to mělo bejt vtipný nebo "OOOOOOUUUHH", aby zase každej pochopil, že to mělo bejt smutný. Potom z toho vyleze nějaký moudro ve stylu "Milé děti, vždycky poslouchejte rodiče. Milé děti, pornografie je špatná, áno? Milé děti, vaše maminka se sice chová jako dozorce v koncentráku, ale myslí to s váma dobře." a z rádoby komediálního sitcomu se stane kulervoucí doják. Sice občas (tak 1× za 10 dílů a nejspíš omylem) se tam najde něco vtipnýho, ale v podstatě je to jenom další z mnoha úplně zbytečnejch sitcomů. Tenhle je snad akorát trochu víc slizskej. ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Najobľúbenejší komediálny seriál môjho detstva s vynikajúcim českým dabingom. Toto je pre mňa seriálová klasika. Cody a Dejna rulez a narozdiel od ostatných mne to moralizovanie nielen že nevadilo, ale práve naopak robilo ten seriál výnimočnejším a hodnotnejším v porovnaní s konkurenciou. Forever in my heart. Hodnotenie je za prvých 5 sérii, výletom do Disneyworldu a odchodom Kouďáka sa to malo radšej skončiť. P.S: Helena Friedrichová vie dobre dabovať ale do spevu by sa púšťať radšej nemala :-) ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

V konečnom dôsledku žiaľ skrz naskrz priemerný sitcom, ktorý kedysi neodmysliteľne patril k televíziám v Čechách či na Slovensku ale nielen zub času ho nahlodal. Kvôli sympatickým charakterom (Cody jasne vedie) som ho sám kedysi sledoval pravidelne a bavil sa na ňom ale kolísajúca úroveň humoru a po čase už veľmi únavné morálne ponaučenia na záver si vybrali svoju daň. Nanapravili to už ani posledné série, ktorých kvalita sa s tým najlepším zo seriálu nemohla rovnať ani náhodou. A nakoľko ide o schématickú, hoc príjemnú rodinnú zábavu, je mi vlastne záhadou, prečo u nás Krok za Krokom až tak skultovnel. ()

Galéria (926)

Zaujímavosti (188)

  • Šesť sérii sa uvádzalo meno predstaviteľky ambicióznej Dany Staci Keanan s mäkkým I. Potom sa zmenil pravopis jej krstného mena bez toho, aby to niekto niekedy vysvetlil. Zo Staci Keanan sa tak v siedmej sérii stala Stacy Keanan. Neskôr sa počas svojej kariéry vrátila opäť k pôvodnej forme, takže "Ypsilónová záhada" zostala aj naďalej zakrytá rúškom tajomstva. (Raccoon.city)

Súvisiace novinky

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (viac)

Reklama

Reklama