Reklama

Reklama

JT a Al oslovujú Lilly, aby reprezentovala spoločnosť distribuujúcu detskú výživu. Frank rozladí Carol počas prezentácie kozmetických prípravkov. (TV Markíza)

Recenzie (4)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zápletka tohoto druhu nemůže zklamat, zároveň se nemohu zbavit pocitu, že se z toho dalo vykřesat více. J.T. mohl Frankovi oponovat, že by možná nebylo špatné mít syna a podobně... ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Yeah, the amazing Houdini came to me in a dream. He said, "Codeman, you've got all the makings of a great magician. You like to work with your hands. You got lots of free time. All you need now is like a great, big box." ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Frank striktne odmieta ísť s Carol na kadernícky veľtrh. Nakoniec podľahne času mladej vizážistky čo sa mu ale vypomstí. JT a Al stratia Lilly na kastingu na detskú výživu. Prevedenie: Frank to zahral bravúrne a dosť ma bavil. Switch detí nebol nijak extrémne vtipný. Zato Codyho scéna s Danou v skrini bola dokonalá. 85% ()

Zaujímavosti (1)

  • Na castingu miminek J.T. (Brandon Call) lže a tvrdí, že o Lilly (Kit Meyering a Lauren Meyering) má zájem Steven Spielberg. Později tvrdí, že po ní sáhne The Walt Disney Studios. (Zix.)

Reklama

Reklama