Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V škole sa koná voľba predsedu a Dana kandiduje. Jej elitárstvo sa príliš nepáči JTmu a na Frankovu radu sa volieb zúčastní tiež. S prehľadom zvíťazí, pretože zaujme väčšinu študentov, čo štve Danu aj Carol. Frankovu manželskú krízu vyrieši, keď JT prizná, že všetky povinnosti nezvláda, a odovzdá predsedníctvo Dane, ktorá sa naopak naučila, že musí myslieť na všetkých študentov. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Kandidatúra na predsedu školy sa zvrhne na boj medzi Danou a JT. Prevedenie: Ja osobne hodnotím interakcie medzi JTm a Danou za tie úplne najzábavnejšie v celom seriály. Ak sa k tomu zas pridá trocha sentimentálnosti celkovému feelingu to iba prospeje. 90% ()

topi80 odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatímco se Dana zabývá ve své kandidatuře zabývá tak důležitými věcmi, jako vegetariánská jídla v kantýně, feminismus, třídění odpadu a další pokrokovou agendou, JT do toho vlétne s tématy, která studenty opravdu zajímají, a tak se logicky stane vítězem studentských voleb. Tento díl nám tedy dává odpověď na to, proč v naší pokrokové společnosti naše pokroková média vynechávají důležitou agendu a zabývají se stejnými pitomostmi jako Dana. Ale kdyby se přecejenom stalo, že by chtěl někdo volit někoho, kdo se nezabývá hovadinami místo důležitých věcí, pro toho má seriál důležité poselství. On to ten JT stejně nezvládne a ještě bude prstíčkem hrabat, aby agendu převzala Dana (nebo Hillary nebo Angela nebo jiné…) ()

Reklama

Reklama