Reklama

Reklama

Obsahy(1)

JT sa musí naučiť na test zo Shakespeara a Frank mu s tým pomáha. Nie je mu to k ničomu platné, opäť dostane štvorku. Rodičia sa rozhodnú porozprávať s učiteľkou, ktorá zhodou okolností učila aj Carol, ale tá si na JTho zasadla. Al sa učí v škole variť a Mark má panický strach z pracovnej výchovy. (TV Markíza)

Recenzie (4)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Druhá epizóda z druhej série sa volá "Byť či nebyť" (To B or Not to B). J.T. tvrdí, že jeho profesorka angličtiny si na neho zasadla a preto dostáva zlé známky. Carol a Frank tomu neveria. Aj keď sa J.T. podctivo, intenzívne učí spolu so svojim otcom Frankom opäť dostane štvorku. Carol po stretnutí s jeho angličtinárkou zistí, že J.T. neklamal. Učiteľka ho naozaj systematicky šikanuje. **** ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Školské problémy detí sa premietnu do výchovných metód rodičov. Až kým sa nepríde na to, že posudky učiteľky nie sú tak úplne spravodlivé. Prevedenie: Pekná interakcia kedy Carol bojuje za JTho a Frank pre zmenu učí Marka ako neprísť o všetky prsty na ruke. 90% ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (2)

Reklama

Reklama