Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je pozvaná do klubu, kam chodia za zábavou zbohatlíci. Dana a Frank sú spočiatku proti, ale Dana tam získa priateľa a Frank prísľub zákazky. Carol je naopak znechutená všetkými snobmi. Frank pomôže vyhrať zbohatlíkom golfový turnaj, ale Dana počuje, ako Franka v jeho neprítomnosti ohovárajú, a zasiahne na jeho obranu. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol je aj s deťmi pozvaná do klubu pre zbohatlíkov. Dana aj napriek prvotnej nevôli si v klube nájde priateľa a Frank vidinu budúcej zákazky. Prevedenie: Frank ako sedliak bol celkom vtipný a celkové zblíženie Dany a Franka sú ťahákmi tohto dielu. 95% ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1991 až 1998 bol natočený americký, televízny, rodinný sitkom "Krok za krokom" (Step by Step). Bolo vyprodukovaných sedem sérií obsahujúcich stošesťdesiat častí. Dvadsiata epizóda z prvej série sa volá "Dedova snúbenica" (Daddy's Girl). Franka Lamberta príde navštíviť otec. Dlho sa nevideli, takže ich stretnutie je veselé. Avšak len do chvíle, keď im predstaví svoju novú priateľku do ktorej je vášnivo zamilovaný. Chce sa s ňou oženiť. Je od neho oveľa mladšia. Frank zistí, že sa živila ako striptérka. Oznámi to svojmu otcovi. No jeho podráždená reakcia ho zaskočí. **** ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama