Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol je znechutená neporiadkom u Franka v kancelárii, a tak sa rozhodne všetko mu zorganizovať. Všetky papiere prepíše do počítača a Frank ich vyhodí. Ale pretože zabudli dáta uložiť, musia s Frankom hľadať papiere v kontajneri. JT a Cody si čítajú brakovú literatúru o UFO a Dana sa rozhodne vystreliť si z nich. Jej plán ale dopadne trochu inak... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Carol sa nemôže viac pozerať na Frankovo vedenie účtovníctva a tak sa mu rozhodne pomôcť. Spoliehať sa na výpočtovú techniku sa ale nezdá ako dobrý nápad. Deti zatiaľ číhajú na UFO. Prevedenie: Jeden z menej vtipných dielov a k tomu všetkému premisa s UFOm, nič moc. 60% ()

Reklama

zdeny99 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Carol uklidila Frankovi jeho zaneřáděnou kancelář, přepsala mu ji do počítače, jenže data neuložila. JT a Cody nám vysvětlí, že ufoni fakt existují. Protože kdo jiný by dokázal vymyslel takové tajuplně krásné věci jako je Bermudský trojúhelník, Stonehage nebo silonky. Navíc Susanne Sommers je v tom jejím oranžovém kostýmku fakt rajcovní čubka. [137. hodnocení, 2. komentář, 87%] ()

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama