Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za Markom prichádza kamarát, ktorý však pre dom Franka a Carol znamená pohromu. Zachová sa však ako džentlmen, keď odprevadí Al na školský večierok, kam pôvodne nechcela ísť, pretože ju jej partner odmietol. Dana požiada JTho, aby pre ňu zohnal vstupenky na muzikál Mačky. JT síce vstupenky zoženie, ale na výstavu, nie na požadovaný muzikál. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

710.cz odpad!

všetky recenzie používateľa

Tenhle díl kvůli tomu upitvořenýmu černošskýmu přechytralýmu brejlatýmu "hahaha" chlapečkovi fakt nedávám. Ten měl bejt jako za vtipnýho? ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Just the two of us at the most romantic restaurant in town. I got it all planned. Quiet little booth in the corner, champagne. I'll even pay the strolling accordion player not to come near us." ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Prvé dni spolužitia a hneď prvé problémy. El odmietol partner na večierok a Dana nevie zohnať lístky na muzikál Mačky. Prevedenie: Konečne boli vidieť aj nijaké tie emócie a to je to, prečo som seriál mal tak rád koncom roka 2000. Scéna s tancom bola úžasná. Jaleel White to naozaj roztočil so veľkom štýle. Až som si povedal, že tohto chlapca museli dlho hľadať. 70% ()

Galéria (26)

Reklama

Reklama