Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv inspektor River pronásleduje společně se svojí parťačkou seržantkou Jackie Stevensonovou podezřelý vůz. Situace vyvrcholí dramatickou honičkou s řidičem dotyčného automobilu Christopherem Rileym, která si vyžádá povolání posil. Po jejich příjezdu se ukáže, že je všechno trochu jinak. Riverova nadřízená, vrchní inspektorka Chrissie Readová, detektiva pokárá a nařídí mu pohovor s policejní psychiatričkou. Zároveň Rivera prosí, aby se věnoval případu zmizelé Erin Fieldingové, s nímž mu má pomoci svérázný seržant Ira King. Klíč k záhadnému zmizení nakonec inspektor nalezne v Shakespearově dramatu Romeo a Julie. (Česká televize)

(viac)

Recenzie (5)

bearmeedek 

všetky recenzie používateľa

Tak ne, dál to sledovat nebudu. Nehodlám obětovat dalších 5 hodin chlapovi, který má halucinace, pracuje se svou mrtvou parťačkou, vidí i jiné osoby, vyleze ve svém věku v kabátě a polobotkách na mohutný strom atd. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Stellan vidí mŕtvych ľudí (obrazne povedané) a je na tom tak zle, že by mu nezávideli ani jeho škandinávski kolegovia. On je vlastne jedným z nich, len namiesto v Štokholme býva z nejakého dôvodu v Londýne. A Londýn tomuto seriálu zatiaľ sluší. Pokiaľ ste zvyknutí na piloty s tajomnou vraždou a prvými podozrivými na obzore, tak tu vraždu radšej hneď preskočíme a tvorcovia nechávajú všetko na divákovej predstavivosti. Dokonca v úvodnej scéne chytáme zločinca, o ktorého zločine sa dozvedáme až spätne. Takže áno, River dokáže na začiatku zmiasť a možno mu šancu ďalej nedáte, avšak ja mu aj vďaka Stellanovi verím. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatiaľ rozpačité. V Škandinávii/Británii sme zvyknutí na to, že vyšetrovateľ alebo detektív má proste nejaké problémy. V rodine, s alkoholom, so ženou. Tento spadá do inej kategórie, on má dokonca halucinácie a vidí mrtvých ľudí. Problém je, že zatiaľ až príliš často, človek sa až stráca, čo je reálny človek a čo "duch". ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama