Reklama

Reklama

Prípad pre Samanthu

(seriál)
Krimi / Dráma / Thriller / Mysteriózny
USA, (1996–2000), 63 h 31 min (Minutáž: 43–90 min)

Tvorcovia:

Cynthia Saunders

Hrajú:

Ally Walker, Robert Davi, Julian McMahon, Roma Maffia, Peter Frechette, Erica Gimpel, Dennis Christopher, Jamie Luner, Caitlin Wachs, Evan Rachel Wood (viac)
(ďalšie profesie)

Série(4) / Epizódy(83)

Obsahy(1)

Dr. Samantha „Sam“ Watersová vďaka schopnosti vidieť trestné činy pracuje v FBI v Zvláštnej jednotke vyšetrovania násilných činov. S pomocou kolegov prenasleduje psychopatov. Zatiaľ čo si plnia všetky pracovné povinnosti, jej skutočný dôvod spočíva v tragédii, ktorú prežila dávno pred rokmi, keď bol jej manžel zavraždený známym vrahom Jackom. Preto Sam a jej mentor Bailey po Jackovi naďalej pátrajú... (Loooki)

(viac)

Diskusia

anderson

anderson (hodnotenie, recenzie)

PROFILER od 13.5.2009 na PRIME. V predpoludnajsom vysielani !!! (takze deti sa mozu opät vzdelavat) - DES. Ale snad PRIMA pusti aj neodvysielane epizody a konecne aj v CR bude Jack odhaleny :-) ----------- STV 1 pustila prvu cast hned po skonceni futbalu. Kto nepozeral futbal mal smolu. Vazne prvy april ako vysity. Ale druha cast isla podla programu. Dnes vsak zasa nebudu davat CON AIR takze PROFILER bude o desat minut skor. Takze pozor !

anderson

anderson (hodnotenie, recenzie)

BOH žehnaj STV !!! Obnovená premiéra (a budú opäť odvysielané VŠETKY série a s markízáckým dabingom !!!) od 1.4.2009. A nie je to apríl :-)

Reklama

Reklama