Reklama

Reklama

Hotel Herbich

(seriál)
Česko, 1999, 10 h 41 min (Minutáž: 5–53 min)

Réžia:

Hynek Bočan

Scenár:

Petr Zikmund

Kamera:

Ivan Šlapeta

Hrajú:

Blanka Bohdanová, Jiří Langmajer, Bára Munzarová, Simona Postlerová, Jan Kačer, Květa Fialová, Zuzana Bydžovská, Zlata Adamovská, František Němec, Pavel Kříž, Rudolf Hrušínský ml., Jan Hartl (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(13)

Je čas, aby sa napravili všetky krivdy minulosti. Už toho bolo dosť a majetok sa dostane konečne ľuďom, ktorým ho kedysi neprávom vzali. Prešlo už veľa času, ale ani priami aktéri a ani ich potomkovia na to nikdy nezabudli. Doba jednoducho priniesla nové príležitosti... Český podnikateľ Hanuš Herbich prevádzkoval úspešne pred 2. svetovou vojnou luxusný hotel, obklopený parkom a tenisovými kurtami. Po roku 1948 však ctiteľ bieleho športu o hotel prišiel a po niekoľkých mesiacoch podľahol infarktu. Zostala po ňom rodina, s ktorou sa po prvý krát stretávame v období nežnej revolúcie. Z Nemecka, kam pred rokmi emigroval, sa vracia mladší syn Tomáš a spolu s bratom Karlom a sestrou Helenou navštevuje v nemocnici ťažko chorú matku Adu Herbichovú. Snáď to spôsobila prevratná spoločenská zmena, ale stav starej pani sa rýchlo a výrazne zlepšuje... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

M.B

M.B (hodnotenie, recenzie)

škoda ,že je špatně hodnocenej,má to děj,poentu,dobře hrají Donutil,Hartl,Bohdanová,která se snaží mít celou rodinu u sebe a hlavně udržet rodinný hotel v chodu

Súvisiace novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (viac)

Reklama

Reklama