Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (59)

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

V celku pravděpodobně slabší než první díl, přesto ale slušně koukatelné. Bergenger se pro tuhle roli narodil nehledě na to, co tady každý píše. Sniperské scény nejsou to co byly v prvním dílu, zejména proto, že velká část filmu je pouze akční film, kde snipeři prakticky nejsou, a to je rozhodně škoda. ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Zobrazovať balkánsku krajinu s autami jazdiacimi v Budapešti s maďarskými poznávacími značkami vraví samo o sebe o "kvalitách" tohoto filmu. Trápny film, tváriaci sa , že je cool. A mimochodom ten popis k filmu spôsobuje záchvaty smiechu .... ( " ... ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb..." ) ()

Reklama

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

No jedine americkemu publiku mozno nahovorit ze Balkan je Madarsko. Berenger robi co moze hlavne v zavere, kde sa v akoby v troskach mesta z 2 svetovej odohra posledny ostrelovacsky suboj. Ak by si osadenstvo dalo zalezat na vernejsej vyprave a reziser mal zrucnejsie ruky a motivy, znacka Sniper mohla splnat aspon priemerne zabavne kriteria. Od jednotky ktora ubiehala akosi prirodzene sa dvojka zda byt priam televiznym pocinom epizody nemeckeho serialu. Jedine kulisy wartburgov, skodoviek a elektriciek vycari usmev, ostatne je nemastnym chodenim po cudzom uzemi. A cakanim na 1 strelu. (Videne 15.4.2021, filmplus archiv) ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Náhodou, celkom dobré. Jednotka má skôr kultovú auru, než skutočné kvality (ale mám ju rád), takže dvojka sa príliš nenatrápila, aby dokázala byť solídnym pokračovaním. Scenár sa v polovici zlomí v akúsi rebelskú báchorku, ale je tu dosť snajperských scén, ktoré majú svoju atmosféru... Páčila sa mi tá priamočiarosť, keď sa tvorcovia ani nesnažia zakryť, že USA si hlavného hrdinu objednávajú na politickú vraždu... Ak prehltnete fakt, že do východnej Európy posielajú "nenápadného" černocha, budete sa (príjemne béčkovo) baviť... ()

Phos4rus 

všetky recenzie používateľa

Ach jo. Proc lidi, kteri toci vojensky film, nepozvou na nataceni aspon nejakeho vojina. Klidne i ze zakladni sluzby. Vzdyt to jsou hole nesmysly! Takhle nekvalitni becko jsem dlouho nevidel. Sice zde hraje Tom Berenger, ktereho mam rad(jako herce, samozrejmne), ale ten to svym "prkenym" hranim nezachrani. 1 hvezda pro toma, odpad pro film... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Vojenská pozemní technika použitá ve filmu: terénní osobák UAZ 469, nákladní automobil URAL 4320, tank T-72. Všechny samozřejmě sovětské výroby. (c.tucker)
  • Ochranka, která chránila Beckettuv cíl, je vyzbrojena lehkými německými samopaly Heckler&Koch MP5 ráže 9 mm a sovětskými útočnými puškami AK-74 SU ráže 5,45x39 mm. (c.tucker)
  • Keď električka vrazí do odstavených policajných áut, je pod pravým vidieť pripevnený oválny predmet, asi sud. (andykovac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené