Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tom Berenger a Bokeem Woodbine sa predstavia v akčnom pokračovaní Sniper 2, ktoré je jedným z najnapínavejších a najviac vzrušujúcich trilerov všetkých dôb. Seržant Beckett je späť a tentoraz sa spojí s ostrieľaným chlapíkom B.J. Cole v sebevražednej misii. Ich cieľ: zločinecký a nebezpečný generál obžalovaný z prebiehajúcej tajnej operácie etnických čistiek na území známom ako „územie nikoho“. Keď ale Beckett odhalí, že ho vláda použila ako pešiaka v ďaleko väčšej akcii, guľky začnú lietať vzduchom a počty tiel rásť! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (59)

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

No jedine americkemu publiku mozno nahovorit ze Balkan je Madarsko. Berenger robi co moze hlavne v zavere, kde sa v akoby v troskach mesta z 2 svetovej odohra posledny ostrelovacsky suboj. Ak by si osadenstvo dalo zalezat na vernejsej vyprave a reziser mal zrucnejsie ruky a motivy, znacka Sniper mohla splnat aspon priemerne zabavne kriteria. Od jednotky ktora ubiehala akosi prirodzene sa dvojka zda byt priam televiznym pocinom epizody nemeckeho serialu. Jedine kulisy wartburgov, skodoviek a elektriciek vycari usmev, ostatne je nemastnym chodenim po cudzom uzemi. A cakanim na 1 strelu. (Videne 15.4.2021, filmplus archiv) ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Dvojka se nese v podobném duchu, jako předchozí díl. Jak co se průměrné kvality scénáře týče, tak i hereckých výkonů. Děj nám sice nabídne více akce, ale místy až moc přehnané scény mi trošku kazily celkový dojem. Tentokrát mi přišel závěr až moc natahovaný. Erika Marozsán byla hlavní ozdobou filmu, jen škoda, že se neodvázala trochu více (jak tomu bylo v jiných filmech) - Tom Berenger by to asi sám neutáhl. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa prakticky na úrovni jednotky. Len sa tu menej nepobehuje v džungli ale v meste. Je tu našťastie viac normálnych akčných scén a aj pár pekných výbuchov, ale stále tu otravuje ten sniperský koncept a Berenger ma v tejto úlohe vôbec nebaví. No a Zanea nahradil ešte otravnejší Bokeem Woodbine. Na to, že to je TV film, tak pôsobí výpravnejšie ako jednotka. Kazí to len pár debilných scén so zadnou projekciou. Takže tom dávam rovnakých 4/10 ako jednotke. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Ty dvě hvězdičky jsou za Budapešť, vybuchující varburky, policejní škodovky a kupa trabantíků na silnicích. Už dlouho jsem neviděl takový šrot ve filmu, natož aby existoval v Budapešti - sice děj se odehrává na Balkáně, ale Budapešť má daleko k Jugoslávii. Jinak je to velká katastrofa co se týká triků (nejvíc jsem se nasmál při scéně ve vrtulníku), hrůza s hereckými výkony (včetně jindy dobrého Berengera) a otřesně levná výprava. S jedničkou to dokonce nemá společný ani český název, takže co říci více? ()

Phos4rus 

všetky recenzie používateľa

Ach jo. Proc lidi, kteri toci vojensky film, nepozvou na nataceni aspon nejakeho vojina. Klidne i ze zakladni sluzby. Vzdyt to jsou hole nesmysly! Takhle nekvalitni becko jsem dlouho nevidel. Sice zde hraje Tom Berenger, ktereho mam rad(jako herce, samozrejmne), ale ten to svym "prkenym" hranim nezachrani. 1 hvezda pro toma, odpad pro film... ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (15)

  • Americký záchranný vrtulník je polský W3A Sokol, který používá i armáda České republiky. Nikdy vsak ne ve válečných misiích, protože je spíše vhodnější jako zdravotnický vrtulník pro civilní použití. Navíc americká armáda tento typ nepoužívá. (c.tucker)
  • Ochranka, která chránila Beckettuv cíl, je vyzbrojena lehkými německými samopaly Heckler&Koch MP5 ráže 9 mm a sovětskými útočnými puškami AK-74 SU ráže 5,45x39 mm. (c.tucker)
  • Sniper z černě oděné speciální jednotky je vyzbrojen odstřelovaní puškou AWM ráže 0.308 Winchester. (c.tucker)

Reklama

Reklama