Reklama

Reklama

Tom a Jerry - Hanna-Barbera era (1940) (séria)


Tom a kráska (S01E06)

(epizóda)
  • USA Puss n' Toots
Animovaný / Komédia / Rodinný
USA, 1942, 8 min

Obsahy(1)

Tom se snaží udělat dojem na pěknou kočičku, která je u něj na návštěvě. Jenže k okouzlení použije kouzelnické triky s Jerrym, který Tomovi vše vrátí, jakmile se mu naskytne příležitost. (Los)

Recenzie (6)

silentname 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Najlepšia momentka je pre mňa keď sa nastajlovaný Tom ide predstaviť mladej cicuške. S tou hudbou to je absolútne dokonalé. Ale inak poviem, že toto je ďalšia klasika a skvelá epizóda. Najprv to má pomalšiu časť, kde sa Tom snaží zbaliť malú Toots a končí to absolútnou demoličnou akciou gramofónu, kde sa porozbíja veľké množstvo platní a Tom si vyskúša aké to je sedieť na otáčajúcej sa platni. Je to komické, má to energiu a skutočne je to poriadny súboj, kde lieta už všetko naokolo. Ako decko som len nikdy nechápal jednému. Ako bolo možné, že stláčaním všetkých gombíkov gramofón vlastne ožil a začal Toma chytať, plieskať a všetko možné. A ani dnes to nedáva zmysel, ale je to vtipné. Jednoznačne si treba snímok pozrieť, je to kvalita ako sa patrí. Hodnotenie: A ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

YouTube/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 10/10/// +nápaditost, sranda, animace a roztomilá kočička k tomu -není/// Další klasická část. Nezapomenutelná, roztomilá a zábavná. Skutečně jedna z těch nejlepších./// Celkem 93%/// ()

Reklama

Reklama