Reklama

Reklama

Epizódy(114)

Recenzie (5)

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zlatá éra seiálu Tom a Jerry, ktorá však od roku 1956 začala upadať na sláve, skrátka nápadov bolo menej, objavili sa aj remake, podľa autorov pravdepodobne najlepších, epizód a aj po tak dlhej dobe si pamätám že pri povestnom novoročnom maratóne tohto seriálu na stanici Cartoon Network som už podľa úvodnej zvučky epizód po roku 1956 vedel že ak treba doplniť zásoby sladkostí a limonády teraz je ten správny čas. Paradoxom je že v tom čase som spománné epizódy považoval za staršie, pravdepodobne kvôli horšej animácii. Misia splnená, ďalšia éra Toma a Jerryho bude chcieť zrejme dlhšiu pauzu, pretože tá bude jednou z najslabších, aj keď ich spracovanie v dnešnej dobe tiež nie je ničím výnimočné. ()

Reklama

Ratemus 

všetky recenzie používateľa

Po letech to pouštím dětem a vrací se mi ta nostalgie a nadšení, neskutečně se s dětmi i dnes po letech smejeme celá rodina... Tohle nebude nikdy překonáno žádným seriálem, prostě ničím ()

Galéria (201)

Zaujímavosti (16)

  • V původním vydání Československé televize byl díl nazván pouze „Smlouva“. (Scottman)
  • Půlnoční svačinka je první epizoda, ve které se kocour jmenuje Tom a myš se jmenuje Jerry. V předchozí a zároveň první epizodě Jak kočka dostala padáka (1940) se kocour jmenoval Jasper a myš se jmenovala Jinx. (ČSFD)

Reklama

Reklama