Reklama

Reklama

Film nakrútený podľa obľúbenej knihy Roalda Dahla rozpráva humorný a dojímavý príbeh mladého chlapca a jeho babičky, ktorí sa stretnú so skupinou klamlivo očarujúcich, ale v skutočnosti diabolských čarodejníc. Mladý Charlie Hansen (Jahzir Bruno) žije so svojou babičkou Agathou (Octavia Spencer). Jeho rodičia zahynuli pri autonehode. Babička sa snaží Charlieho rozveseliť a kúpi mu myšku, ktorú pomenuje Daisy. Potom sa však nečakane stretnú s diabolskými čarodejnicami, ktoré plánujú premeniť všetky deti na svete na myši... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:12

Súvisiace novinky

Discovery pokračuje v čistce

Discovery pokračuje v čistce

23.08.2022

Nové vedení společnosti Warner Bros. Discovery pod dohledem ředitele Davida Zaslava začalo šetřit, kde se dá, a jako první to odnesla tvorba streamovací služby HBO Max. Po zrušené Batgirl tak… (viac)

Nominace na Zlaté maliny 2021

Nominace na Zlaté maliny 2021

13.03.2021

41. ročník Zlatých malin, každoroční ocenění pro ty nejhorší a nejbizarnější filmy roku, se blíží a pořadatelé nyní oznámili své letošní nominace. Mezi těmi najdeme jak celoročně vysmívané filmy typu… (viac)

PF 2020

PF 2020

31.12.2019

Tak Le Mans ’66 nakonec v celkovém hodnocení uživatelů ČSFD.cz porazil i oceňovaného Jokera. Není to zas až tak překvapivé, jedná se přeci jen o pozitivnější film, a to máme rádi. Což dokazuje i… (viac)

Reklama

Reklama