Reklama

Reklama

VOD (1)

Zábavná rodinka legendárnej dvojice Hanna - Barbera, tvorcov desiatok kreslených príbehov, je tu v prvom celovečernom vydaní. Mr. Spacely, najvyšší boss firmy potrebuje vyrobiť milión skrutiek na svojej vzdialenej planétke. Tá je však naozaj poriadne ďaleko a všetci jeho viceprezidenti zlyhali. Pán Spacely musí teraz vybrať niekoho presne takého, ako je George Jetson. Ten neváha a vezme so sebou celú svoju rodinu. Citlivú a milujúcu manželku Jane; rebelujúcu dospievajúcu dcéru Judy aj s jej novým priateľom, ktorý je veľká hviezda; Elroya - basketbaloého šampióna, ktorý stratil dôveru vo svojho otca a nakoniec samozrejme aj svoju drzú slúžku. Dobrodružstvo sa môže začať... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (10)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Na Cartoon Network sme v detstve sledovali hromadu perfektných vecí. Ja som mal najradšej určite Tom & Jerry, potom Flinstoneovcov, Scooby-Doo a Two Stupid Dogs. A ešte sem-tam Dextera, Powerpuff Girls a Johnnyho Brava. A o desiatej večer začalo TNT, kde dávali napríklad Bistro Barryho Levinsona. A potom to jedného dňa vypli. A tesne predtým začali dávať Jetsonovcov a ja som z nich videl iba opening. A teraz som ich našiel niekde vo výpredaji a celkom nostalgia. Rovnako ako Disney, aj Hanna-Barbera používali modelové charaktery (a scény) na rôzne filmy (seriály), takže jeden mimozemšťan vyzerá ako pozmenený Barney Rubble, Jetsonova dcéra vyzerá ako Betty, ale čo je horšie, príbeh je generický. V jednotlivostiach je to ale fajn. A pesničky sú skvelé. A štýlové. A tá animácia. Detstvo. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

Seriál jsem nikdy neviděla, ale tohle mi myslím na ukázku docela postačilo. Starý známý svět Hanny-Barbery, tentokrát v budoucnosti. Převlečený klon super úspěšných Flintstoneových v bledě modrém. Dnes už sice příliš poplatné době, ale to jsou koneckonců všechny ty americké rodinky taky. Ať už jde o kreslený nebo hraný humor, všechno funguje na stejné bázi a je jenom na nás, jestli se naladíme na stejnou notu. Mé skromné přání do příštího příbalu je ale rozhodně film, kde se Jetsonovi setkávají s Flintstoneovými – to by byl větší šlágr :) ()

Galéria (61)

Reklama

Reklama