Reklama

Reklama

Randall a Hopkirk


Duch, jenž zachránil Monte Carlo (E23)

(epizóda)
  • Veľká Británia The Ghost Who Saved the Bank at Monte Carlo

Obsahy(1)

Martyho teta po pěti letech výzkumu objevila systém, jak vyhrávat v ruletě. Najímá si Jeffa a Jean jako ochranku na cestu do Monte Carla, kde hodlá vyhrát v kasinu velkou částku. O systém tety Clary je však neobyčejně velký zájem... (KaB Music)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1969 až 1970 bol vyprodukovaný anglický televízny seriál "Randall a Hopkirk". Bolo natočených dvadsať šesť častí. Seriál je zameraný na kriminálne príbehy, ktoré vyšetrujú súkromní detektívovia Jeff Randall a Marty Hopkirk. Originálny nápad je v tom, že Hopkirk je duch, s ktorým dokáže komunikovať len jeho kolega Randall. Jedenásta epizóda (v Česko-Slovensku uvedená ako diel číslo dvadsať tri) nesie názov "Duch, ktorý zachránil Monte Carlo" (The Ghost Who Saved the Bank at Monte Carlo). Režíroval ju Jeremy Summers. Premiéru mala tridsiateho novembra roku 1969 na obrazovkách britskej televíznej siete ITV. Jeff Randall a Jeannie doprevádzajú tetu Martyho Hopkirka do Monte Carla. Teta Clara sa tam chystá v kasíne vyhrať obrovskú sumu peňazí. Tvrdí totiž, že má premyslený systém, ktorý jej zaručí úspech. O jej tajomstvo sa však začnú zaujímať aj nebezpeční zločinci. **** ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Námet je rozhodne zaujímavý ale nepáči sa mi že aj v tak pokročilej časti je zápletka postavená na tom že Randall neverí Hopkirkovi a zaslepene si melie svoje. Žiadna dôvera ani nič, proste robia z Randalla debila ktorý si ide svoje a na ostatné serie 🙃 Džíny oblečená ako princezná do star wars bola na zožratie 🥰 ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama