Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rachel presvedčí Joeyho, aby ju vzal na natáčanie seriálu, v ktorom pravidelne hrá. Počas noci sa potom Rachel sníva romantická scéna, kde vystupuje len ona a Joey. Poriadne ju to znepokojí a ide sa poradiť s Monicou, ako sa má k Joeymu správať. Monicine kulinárske schopnosti priťahujú množstvo ľudí do reštaurácie, kde pracuje. Phoebe sa rozhodne, že záujemcom o miesto vo vnútri, spríjemní dlhé čakanie hrou na gitaru a spevom. (TV Doma)

(viac)

Recenzie (3)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani: You know you want it to happen as much as I do. I want you, I need you. Let me make love to you. Rachel Green: I don't wanna stand in the way of true love or anything, but I think a cantaloupe might hurt less. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • Když Phoebe (Lisa Kudrow) přijde do kavárny, aby ukázala, v čem bude zpívat před restaurací, tak jí spadne kabelka na zem. V dalším záběru ji má ale položenou vedle sebe. (Duoscop)
  • Scenár „Days of Our Lives“, ktorý Rachel (Jennifer Aniston) drží pri čítaní s Joeym (Matt LeBlanc), je skutočným scenárom tejto epizódy. Ak sa pozorne pozriete na ten scenár, uvidíte tam nápis "The One With Rachel's Dream", čo je originálny názov tejto epizódy. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama