Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica všetkých priateľov presvedčí, aby si kúpili lístky do lotérie, kde sa hrá o výnimočne vysoký jackpot. Rachel s Rossom dúfajú, že ich dcéra čoskoro začne hovoriť, a preto sa dohovoria, že zo svojej konverzácie vyškrtnú útočné slová. Chandler netrpezlivo čaká na telefonát, kedy mu bude oznámené, či dostal miesto asistenta marketingovej spoločnosti ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (4)

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Chandler - I can see the headline now: "Lottery Winners' Friend Filled With Regret, Eats Own Arm." Ross - Why would I eat my own arm? Chandler - Well, you wouldn't, but we own the paper. We can print whatever we want. ()

Reklama

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Phoebe (still very excited) I don't care, I've never won anything before, I can't believe this! Rachel Ohh. So, Pheebs, what're you going to do with your $3? Phoebe Well, it's not all mine. We all get 50 cents. Monica You know what? You can have mine. Chandler Me too. Joey Me too. Rachel Me too. (they all look at Ross) Ross I guess if everybody else is... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (8)

  • Když přátele čekají na losování v loterii, tak má Chandler (Matthew Perry) v některých záběrech vyhrnuté a v jiných zase stažené rukávy u košile. (Duoscop)
  • Táto epizóda sa nazýva „bottle epizóda“, kde má štáb obmedzený rozpočet. To je dôvod, prečo sa väčšina epizódy odohráva v byte Moniky (Courteney Cox) a Chandlera (Matthew Perry), okrem úvodnej scény v kaviarni a pár sekúnd, kedy Chandler telefonuje so svojím šéfom. Aj preto epizódu tvorí prevažne len hlavné herecké obsadenie. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama