Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ross ráno prekvapene zisťuje, že sa večer poriadne opil a strávil noc s Chloe. Pokúša sa telefonicky prehovoriť svojich známych, aby o jeho priestupku mlčali. Rachel sa však napriek tomu o jeho milostnej epizóde s Chloe náhodne dozvie. Zmierenie sa konať nebude. (TV Doma)

Recenzie (6)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bezchybná epizóda. Gunther mal konečne šancu pozvať Rachel na rande, ale nevyužil ju. Ross: I'm not trying to "get out" of anything, okay? I thought our relationship was dead. Rachel: Well, you sure had a hell of a time at the wake😁. Chandler: Look, if you absolutely have to tell her, at least wait until the timing's right. And that's what death beds are for. Fakt perfektne napísané. Super. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (14)

  • Pozice, v níž se Ross (David Schwimmer) a Rachel (Jennifer Aniston) nacházejí, když ji drží na kolenou, je stejná, v jaké se nacházela Monica (Courteney Cox) a Rachel, když Rachel prosila o peníze, aby nemusela nastoupit do práce v American Diner. (griph)
  • Když Ross (David Schwimmer) předává noviny zpět Rachel (Jennifer Aniston), podává je levou rukou. Ale v dalším záběru, kdy si je Rachel bere, Ross předává noviny pravou rukou. (griph)
  • Záverečná scéna, v ktorej sa Rachel (Jennifer Aniston) oficiálne rozchádza s Rossom (David Schwimmer), bola taká emotívna, že Jennifer Aniston aj David Schwimmer sa po jej natočení rozplakali. (Pat.Ko)

Súvisiace novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (viac)

Reklama

Reklama