Reklama

Reklama

VOD (1)

Phoebe prežíva vzťah s mladíkom, ktorý s ňou však odmieta stráviť noc. Joey jej odovzdáva "zaručene fungujúce" rady. Chandlerovi sa zdá, že príliš pribral a Monica sa ponúkne, že mu bude robiť trénerku. Chandlera však intenzívne cvičenie čoskoro omrzí. Ross a Julie si chcú zaobstarať kocúra, čo sa nepáči Rachel. Trochu zúfalá sa vydáva na nepodarené rande. V opitosti potom volá domov Rossovi a na záznamníku mu nechá zmätený odkaz ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

The One Where Ross Finds Out alebo nazvime to The One With Closure😉 je JEDNA Z NAJLEPŠÍCH EPIZÓD celého seriálu!!! Wow!!! Jennifer Aniston tu podáva fantastický herecký výkon. Scénka s Closure telefonátom v reštaurácii, tak so správou na odkazovke a následne tá v kaviarni (Ross & Rachel) všetky tri sú nezabudnuteľné. A ešte poznámka k adrenalínovej Monike, to dievča musí vypiť aj desať káv denne:-). Áno s 95!% súhlasim. ()

Loki_Six 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joey Tribbiani - Phoebe, that's crazy. When I first met you, you know what I said to Chandler. I said, "excellent butt, great rack" Phoebe Buffay - Really, that's so sweet, and I'm officially offended. ()

Reklama

waits 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

První polibek Rosse a Rachel. Ale nejen to. "Joey: Let me get this straight. He got you to beg to sleep with him, he got you to say he never has to call you again, and he got you thinking this was a great idea. Phoebe: Um-hum. Joey: This man is my God." ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (15)

  • Tato epizoda se umístila na 2. místě v žebříčku „6 nejoblíbenějších epizod seriálu Přátelé na stanici NBC“. (griph)

Súvisiace novinky

Přátelé poprvé v kinech

Přátelé poprvé v kinech

14.08.2019

Letos na podzim to bude 25 let od premiéry legendárního sitcomu Přátelé a k té příležitosti se teď Monika, Rachel, Phoebe, Chandler, Joey a Ross vůbec poprvé oficiálně podívají do kin. Událost… (viac)

Reklama

Reklama