Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ross priletel z Číny so svojou novou priateľkou Juliou. Keď ich Rachel zbadá spolu na letisku, nechce, aby ju Ross zazrel a začne zbesilo utekať. Pri nešťastnom páde sa zraní na hlave. Takýto incident samozrejme Rossovej pozornosti nemôže uniknúť. Ani neskôr sa Rachel nemôže zmieriť s tým, že má Ross novú známosť. Je pre ňu totiž oveľa viac, ako len dobrým kamarátom. Monica chce od Phoebe, aby ju ostrihala rovnako ako Chandlera a Joeyho. Phoebe chce jej prianiu vyhovieť, ale drobné nedorozumenie zapríčiní, že Monicu ostrihá príliš nakrátko ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

majo25 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Monike struhnú kratší účes, ktorý jej vôbec nepasuje. Phoebe zasa mení vízáž celkove, nielen účes ale aj outfit, a od druhej série mi už nie je ani sympatická, čo sa nezmení po celý zbytok seriálu. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jennifer Aniston je ako Rachel fakt skvelá!!!  Ako dobre je vždy vrátiť sa k starým známym Priateľom do 90's😉. A je jedno, či seriál pozeráme od začiatku alebo od konca, na poradí nezáleží (keď sme ho už v minulosti videli), FRIENDS pobavia stále. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (11)

  • Rachel (Jennifer Aniston) říká, že použije květiny k zastavení krvácení, ale když si je přiloží k čelu, tak se jí skoro žádné nedotýkají. (griph)
  • Když se Rachel (Jennifer Aniston) zraní, tak se jí v jednotlivých záběrech mění krvavá stopa na čele. (Duoscop)

Reklama

Reklama