Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monica pripraví na večeru svojej matky lasagne, tá ich však odmietne, pretože nie sú vegetariánske. Rozhnevaná Monica teda lasagne (je to asi dvanásť veľkých porcií) rozdáva a posiela svojim priateľom a známym. Carol sa chystá Rossovi prezradiť, aké bude pohlavie ich dieťaťa. Rachel s Paolom chcú na víkend vyraziť von z mesta. Paolo predtým ide k Phoebe na masáž, flirtuje s ňou a snaží sa ju zbaliť. Tá to neskôr prezradí Rachel, ktorá sa kvôli tomu rozhodne, že sa Paolom rozíde ... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (8)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Kdybyste mě zavřeli do dělohy kterékoli ženy, bez kompasu, tak bych našel hravě cestu ven." Já zase v pohodě najdu, asi tak na třetí pokus, cestu dovnitř a taky se tím nechlubím. Takže bude mít Ross syna nebo dceru? Stane se tedy strýčkem nebo tetičkou? Ono je to jedno, protože tady jde o "dospělé" rozhodnutí Chandlera s Joeym ohledně nového stolu. Hned jsem chtěl bydlet s nimi. ()

vydumnica 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ďalšia skvelá epizódka. Lasagne pre každého! Sranda, akurát dnes som ich mala na obed. A Rachel, naozaj mlieko? Ja som myslela, že povie I need a drink, not a milk, ale vtipné a podarené to bolo práve preto. ()

Reklama

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Naopak ty mi dlužíš stůl, Joey !! Protože tenhle malý kousek nábytku byl naprosto v pořádku, až do tý tvý aféry s Angelou Delvechiovou !!" - "Ty o tom víš ??" - "No, ano !! Ony totiž ty stopy v másle zanechaly jen malý prostor pro pochybnosti.." ;) ()

Zaujímavosti (6)

  • Aj keď v predchádzajúcej epizóde boli počty bytov 19 a 20, v tejto epizóde sú späť 4 a 5, neskôr sa však vrátili k 19 a 20. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama