Reklama

Reklama

Akty X - Season 11 (2018) (séria)


Život po živote (S11E02)

(epizóda)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mulderov mobil prijme správu, ktorá je v skutočnosti prosbou zo záhrobia. Čoskoro ho začne prenasledovať skupina zabijakov. Niekto si zrejme neželá, aby Mulder pomáhal mužovi, ktorý je už 16 rokov mŕtvy. Mulder so Scullyovou zabijakom utečú a pustia sa do riskantného vyšetrovania utajovaného posmrtného programu. (TV JOJ)

Recenzie (24)

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokračovať v živote simuláciou v mobile a tak získať nesmrteľnosť, to nie je až taký zlý nápad, ako je zlé jeho spracovanie v tejto epizóde. Akčné prestrelky a jeden zúfalý príhovor zo záhrobia, to nie je to, čo očakávam od Aktov X. A dorazili to zamotaním všemožných nedávnych špionážnych káuz z nášho skutočného sveta. ()

Solverino 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bože muj, to je ale kokotina :( Kdo vymejšlí ty zápletky? Někdo s alzheimrem? Ty wogo tomu snad neuvěřej ani malý američani.... SPOILER: ty wogo, že nás po částech nahrávaj přes smartfouny do virtuální reality?! To jako vážně?!!! Přes telefonní hovory? To mě poser :( To je teda dost na dlouho... to se asi nedočkám. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Joj bože bože, celé zle. Ledva 2*%. Čo sa to s Aktami X deje? Naozaj sú vyčerpané, vyhorené a nemajú už svojim fanúšikom, nevraviac o potenciálnych nových, čo ponúknuť? Najlepší je Skinner, ktorý je tu tak minútu a pol. "Napoly" sa vracia jedna obľúbená vedľajšia postava zo starých dielov, ale celé je to WTF. Zápletka o dušiach, kradnutých prostredníctvom smartfónov je absolútne mimo. Zatiaľ dva diely 11. série a oba zaručene mimo. Chcelo by to hororový diel. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Agenti Mulder a Scullyová sú vo Farrs Corner vo Virgínii napadnutí tromi maskovanými páchateľmi. Tesne predtým sa na Mulderovom mobile objavi videohovor od člena Osamelých strelcov Langleyho, ktorý sa ich snaží varovať. Lenže Langley leží pochovaný na cintoríne v Arlingtone aj s ďalšími dvomi členmi Osamelých strelcov. K tejto časti treba dodať, že sústrediť som sa prestal potom, ako po vtrhnutí do domu Muldera ten spolu so Scullyovou zneškodia bez problémov dvoch členov elitného komanda, ktorými sú Rusi. A keď Skinner rozvinie teóriu, ako FBI zverila IT techniku ruskej firme, ktorá ich odpočúva a ostatné hlúposti, prišlo mi ľúto, že tieto bludy zasiahli aj do Aktov X. Koľko rokov dokázal byť seriál politicky nezainteresovaným a teraz Chris Carter prostrednctvom Glena Morgana ukázal, že je ďalšou ovcou v stáde. Zvyšku epizódy som príliš pozornosti nevenoval, kedže sa nápadne podobala až na dve z predchádzajúcich sérii, v ktorých už človek a umelá inteligencia splynuli. Skôr by tých konšpirátorov malo zaujímať, že ak by ruskí hackeri všetko čo sa im prisudzuje dokázali, prečo sa pred nimi nedokážu amíci chrániť. ()

Macinkacz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tož nenechme se odradit hodnocením, díl není úplně tak špatný, jak to tady vypadá. Nápad to má náhodou dost dobrý. Já pořád úplně nevím co všichni chceme. V 10. sérii nebyla skoro žádná mytologie a nic moc vracení se do minulosti a taky se to divákům nelíbilo. Já myslím, ze Carter 11. sérii nezačal úplně nejhůř. 70% ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama