Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V tábore zavládne nuda, a tak sa B.J. rozhodne usporiadať narodeninovú párty pre Hawkeyho, hoci žiadne narodeniny nemá. Hawkeye ale musí odísť na front pre zraneného doktora z prvej pomoci. Hawkeyho sprevádza aj Dr. Borelli, s ktorým sa Hawkeye spočiatku neznáša, ale nakoniec musia spojiť sily, aby vojaka spoločne zachránili. (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (3)

  • Podle některých zdrojů nebyl vztah Alana Aldy (Hawkeye) s jeho otcem Robertem Aldou (Dr. Anthony Borelli) dobrý. Byl to Robertův nápad, aby lékaři na konci této epizody spolupracovali jako „Dr. Right“ a „Dr. Left“, což znamenalo usmíření i v reálném životě. (sator)

M.A.S.H. (1972) (seriál)

  • Robert Alda, otec Alana Aldy (Hawkeye), se objevil ve dvou dílech jako hostující herec - v 66. díle Konzultant a ve 194. díle Pomocná ruka. V Pomocné ruce si zahrál i Anthony Alda, bratr Alana Aldy. Podle slov Alana Aldy byla 194. epizoda jeho způsobem k usmíření se s otcem. Robert potom vymyslel scénu na konci dílu, kde spolu operují společně jako "Doktor pravá ruka" a "Doktor levá ruka", což mělo symbolizovat jejich usmíření jako postav i jako otce a syna ve skutečném životě. (HappySmile)

Reklama

Reklama