Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charles sa vyžíva v hre na roh, z čoho sa idú Hawkeye a B.J. zblázniť. Na protest sa prestanú umývať, kým Charles neskončí s hraním. Nakoniec je pre všetkých situácia neudržateľná, a tak kolektívne chytia Hawkeyeho a B.J.-a a umyjú ich a cez Charlesov roh prejde džíp. (TV Markíza)

Recenzie (5)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šestnásta epizóda zo šiestej série amerického komediálneho televízneho seriálu „M.A.S.H.“ sa volá "The Smell of Music" (Vôňa hudby). Major Charles Emerson Winchester III. si zadováži lesný roh a vytrvalo sa snaží na tomto hlučnom dychovom nástroji naučiť hrať. Jeho spolubývajúci kapitán Benjamin Franklin Hawkeye Pierce a kapitán B. J. Hunnicutt sú z jeho hudobnej kakofónie zúfalí, a preto na protest prestanú s osobnou hygienou. Pre ostatných členov tábora sú tieto ich extrémy obťažujúce a nepríjemné. Preto sa to rozhodnú radikálne vyriešiť a priviesť rozhádaných doktorov k rozumu. ***** ()

Zaujímavosti (1)

  • Charles (David Ogden Stiers) nazve ty, jež mu zničili hudební nástroj, „Vizigóty“. Jednalo se o západní skupiny Gótů, kteří vyplenili Řím a vytvořili království v dnešním Španělsku a jižní Francii. (sator)

Reklama

Reklama