Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hoci správ o blížiacom sa konci vojny rýchlo pribúda, v tábore mobilnej poľnej nemocnice 4077 má personál plné ruky práce - s utečencami, vojnovými zajatcami a ranenými vojakmi, ktorých je veľké množstvo. Hawkeye sa po smrti svojho priateľa nervovo zrútil a bol poslaný na psychiatriu, kde sa mu snaží pomôcť Dr. Sidney Freedman. Aj ostatní majú v posledných dňoch vojny plno starostí. B.J. je odhodlaný vrátiť sa späť tak, aby stihol narodeniny svojej dcéry, Klinger si robí starosti so Soon-Lee, ktorá sa pokúša nájsť svojich rodičov. Život tábora navyše naruší tank, ktorý vrazí do tábora a zničí napoly postavenú latrínu. Preto si musí ísť Charles uľaviť do lesa a vďaka tomu narazí na skupinu čínskych hudobníkov, ktorých zavedie do tábora. Vzápätí je nemocnica kvôli tanku ostreľovaná nepriateľským delostrelectvom. Otec Mulcahy je pri obetavom zákroku otrasený blízkym výbuchom a ohluchne. Zatiaľ čo Charles zoznamuje čínskych hudobníkov s Mozartom, vracia sa k jednotke Hawkeye a Klinger požiada o ruku Soon-Lee, ktorá jeho ponuku rada prijme. A potom to príde. Vojna končí. V tábore sa oslavuje a všetci hovoria o tom čo budú robiť až sa vrátia domov. Plukovník Potter sa teší, že sa po odchode do výslužby stane vidieckym doktorom, Charles sa chystá nastúpiť do nemocnice v Bostone, Klinger chce zostať v Kórei, len Hawkeye uvažuje o tom, že nastúpiť na chirurgiu vo veľkej nemocnici, po čom vždy túžil, možno nebude tým pravým... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Janyr

Janyr (hodnotenie, recenzie)

určitě nejslizštější patetickej výlev, kterého jsem byl kdy svědkem

pavol.g

pavol.g (hodnotenie, recenzie)

to hanzi_111 nad Japonským mořem a ještě zajímavost, v čase, kdy se stěhují před požárem, tak ten požár nebyl ve scénáři, skutečně v době filmování hořelo území v Californii, kde byl seriál filmován a tak to nechali ve scénáři...

hanzi_111

hanzi_111 (hodnotenie, recenzie)

Byl převelen do USA, odletěl a nad Tichým oceánem bylo letadlo, ve kterém letěl i on, sestřeleno. Nikdo nepřežil...

elennas

elennas (hodnotenie, recenzie)

je to neuveriteľné, ale ešte nikdy som nevidela koniec mashu. tak isto ako som nikdy nevedela, prečo odišiel Henry Blake. zabili ho tuším, ale ako?

temmu91

temmu91 (hodnotenie, recenzie)

Jak to popisuje Alan Alda v jedné knize: "Poslední díl se točil za přítomnosti mnoha novinářů. Poslední scénu jsem točili snad desetkrát. Loučili jsme se ve filmu, ale i ve skutečnosti. Věděli jsme, že je malá pravděpodobnost, že se znovu setkáme a prožijeme něco podobného. Objali jsme se, pak zhasla světla a byl konec..." (Alan Alda - Nikdy si nenechávejte vycpat svého psa). Poslední díl je velmi emotivní. Když se loučí a nastávají poslední scény, kde se toho tolik odehrálo a tolik tam toho všichni prožili. Uronil jsem také slzu... Skvělé zakončení (a velmi povedené) skvělého seriálu!

iamek

iamek (hodnotenie, recenzie)

Dnes na Prima Cool hraje 130ti minutova verze. To tam tolik toho chybi nebo je zde uvedena spatna stopaz ?

Kein

Kein (hodnotenie, recenzie)

Tento film, není tak prorostlý vtipem jako seriál, ale o to víc je to doják, celý seriál, každá postava si přála odejít, a když na to konečně příjde...Seriál byl dokonalý, tento film je také dokonalý, ale jiným způsobem. Ten kdo pravidelně sledoval seriál, musí u toho uronit slzu...

Reklama

Reklama