Reklama

Reklama

Roky práce vyčerpaná vězeňská dozorkyně se snaží zachovat si zdravý rozum, přitom si ale vytvoří citové pouto k mladíkovi odsouzenému na smrt. (Netflix)

Recenzie (4)

stret 

všetky recenzie používateľa

Pomala a nudna agitacia proti trestu smrti, v ktorom veduca veznice nepochopila ani podstatu sudneho systemu ani svoju pracu. Plytke a nudne. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Nudná agitka proti trestu smrti, ktorej chýba nejaké tempo, ktoré sa dá však len ťažko dosiahnuť, keď film obsahuje viacero neuveriteľne dlhých pasáži bez dialógov. Psychologicko-emocionálna melodráma, ktorá má v ľuďoch v USA vzbudiť dojem, akoby bol trest smrti v USA udeľovaný snáď v 90% neoprávnene. A samozrejme, najviac sú vždy postihovaní černosi. Ide o aktivistický ľavicový film, teda určite nie moja šálka kávy. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Taková kontroverzní výzva k přemýšlení o spravedlnosti společnosti. Druh filmu, který působí i po odchodu z kina. Postavy předstírají klid a kamennou maskou. Silné herecké výkony a působivý film. Chukwu kreativně vytvořil úplně jiný druh ženské síly a pronikavou charakterovou studii. Bernadine má laskavost a báječné porozumění. ()

kanhwa 

všetky recenzie používateľa

Tato tema tu bola uz x-krat a uchopena ovela lepsie. Napriek tomu ma film celkom bavil a dopozerala som ho az do konca. Sprvoti vysoko profesionalna a na dojem citovo odosobnena riaditelka vaznice /vid uvodna scena/ po 12 zrealizovanych popravach zrazu najde v sebe tolko empatie s odsudenym, ze ju to osobne nici. Preco prave teraz a preco prave on? Tento prerod pre mna ostava zahadou...Davam slabe 3*, skoda, ze nie je moznost dat 2,5 - na 2 je totiz teno pocin az prilis dobry. ()

Reklama

Reklama