Reklama

Reklama

Hypnoshow

(relácia)
Súťažný / Reality-TV
Slovensko, 2019, 60 min

Účinkujú:

Dano Dangl (moderátor)

Obsahy(1)

Prichádza show, aká tu ešte nebola! Komické situácie, zábavné hry, finančná výhra, vtipný moderátor a hosťujúce celebrity. Počas štyroch súťažných kôl a jedného finálového, kedy pred každým uvedie hypnotizér piatich súťažiach do stavu hypnózy a zadá im nové pokyny, môžu svoju finančnú výhru kumulovať až ku konečnej výške 12 500 eur. Šou moderuje Dano Dangl. Hypnoshow je slovenskou adaptáciou britského licencovaného formátu You're Back in the Room z portfólia BBC Studios. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (25)

StanislachKo odpad!

všetky recenzie používateľa

V čase, keď som sa rozhodol na toto podujať tú svietila krásna percentuálna 0. To ma samozrejme zaujalo. Tak som to skúsil a donieslo sa mi jedného veľkého životného zistenia. Už som starý. Kedysi som sa vedel na podobných krinčoch svojim spôsobom aj masochisticky baviť. Teraz ma to už len sere. Že ide o čistú práčku, v tom mám osobne jasno, len je mi ľúto toho Dangla. Môže sa snažiť ako chce, že pri tom moderovaní trpí je viac ako zjavné. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Blahoželám, cena za najhoršiu televíznu šou získava Hypnoshow. Debilita programov komerčných TV nemá hraníc. Dangl aj zo svojim legendárnym neprirodzeným smiechom nám naservíroval ponižujúci fúrik plný hnoja ktorý sa snaží imitovať partičku. Mysteriózne prvky jednoduchý diváci zbožňujú (spomeňme si na veštiareň) takže než by vymýšľali nejaký zaujímavý scenár, tak tam iba pridali nejakého šarlatánskeho hypnotizéra. No katastrofa. ()

Reklama

ferri222 odpad!

všetky recenzie používateľa

To snad neni ani mozne co vedia pustit do obehu.Nikdy v zivote som sa netesil na reklamu ako pri tejto relacii a to sa my zdala este kratka.TV Markiza uz nam dava pred oci odpad s odpadov.Neviem kto sa na tejto picovine zabaval ale ja som to nebol.Nebolo my do smiechu ale do placu.Dufam ze nikdy viac to neuvidim lebo spacham ritualnu (samo)vrazdu. ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Bohovsky "zábavná" relácia. Až žasnem, aké trápnosti sa dnes už dostanú do TV - a to dokonca v hlavnom vysielacom čase. Ako vždy, najviac zo všetkých sa baví Dangl... Kiežby som sa aj ja nad tým aspoň raz zasmial, alebo aspoň pousmial. Trápnosť nad trápnosť! Aj tak neverím tomu, že by to bolo reálne. ()

Arkanoid odpad!

všetky recenzie používateľa

Youtube kanál hypnoterapeuta Martina Lajpríka sa oplatí sledovať. Dokáže vysvetliť prečo sa ľudia správajú, ako sa správajú a ako to zlepšovať, pričom ponúka aj samotné hypnózy (pri písaní tohto komentáru som nebol zhypnotizovaný). Show však pripomína nevtipnú propagáciu pseudocelbrít pod taktovkou afektovaného Dana Dangla, v čom sa stráca význam hypnoterapeutových schopností. ()

Galéria (28)

Reklama

Reklama