Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvorcovia:

Jonathan Tropper

Hrajú:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (13)

Horkokrevný cibul (2019) (S01E01) 

Znacne naivne a zbytocne teatralne. Naviac, ked akurat "vylodeni" cinania rozpravaju uzasnou americkou anglictinou, takmer ako vsetci aziati, co tu hrali, nesedi to do doby, ktoru sa snazili tvorcovia stvarnit. Zapletku rozohrali prakticky na vsetky strany, takze dalsi vyvoj sa moze uberat hoc-jakym smerom. Mame irov, spionov, cinske "jazyky", konkurencny klan, rodinnu zapletku, milenecku zapletku, uplatnu policiu a typka s vizazou modernych sucasnych azijskych akcnych serialov. Ano viem, ze sa jedna o USA produkciu, ale rusilo ma to. Mohli to zasadit do sucasnosti. Dam tomu este jednu cast a uvidi sa. A to som dufal aspon v slusnu choreografiu subojov. Nebola to exhibicia tohoto typu. Zatial slabota. ()

Krev a sračky (2019) (S01E05) 

Zabavna recyklacka klasickeho westernoveho "last standu" v tom najrozmanitejsom zlozeni v snahe o vyssiu atraktivitu. Napriek tomu a predvidatelnosti sa na tom da zabavit. Slabsi priemer, kedze, ako som uz spomenul, za mna len x-krat videne sceny z inych kuskov. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Druha seria je rozhodne vyraznym posunom vpred. A to som po nej siahol s pocitom, ze mozno i motyka vystreli. Prijemne prekvapenie, hoci samozrejme este v mnohom zdiela neduhy tej prvej. Ako naivitu, zamery postav, ci nelogickosti. Avsak tentokrat to viac drzi pohromade a pribeh i akcia je zabavna. 65% a silne trojhviezdie. Pobavilo. ()

Zvykej si, nebo si pořiď osobního strážce (2020) (S02E01) 

Zabavny otvarak. Vyhrady tykajuce sa naivity a hluposti z prvej serie sa bezo zmeny preniesli do druhej serie. Po unavnom dni sa vsak dalo zabavit na bezduchej lomenici a naznaku intrig v podsveti. ()

Spojitost s Číňany (2020) (S02E02) 

Operacia "chaos" sa odpocitava a kazda strana si naivne mysli, ze drzi opraty. ()

Takhle to nechodí (2020) (S02E03) 

Stolovacia scena a monolog vdovy-samaritanky bol na pathviezdie, co by som rozhodne v tak prostoduchom seriali necakal. Zahrala to vynikajuco. Hlavne ta atmosfera soknutych "puritanov" bola usmevna. A survival v zavere mal riadne grady. Tato cast sa svojou kvalitou tychto dvoch scen vymyka tomu bordelu a hlupostiach v predoslych dieloch. Myslim, ze v takyto cherrypicking budem dufat v dalsich dieloch. ()

Bez krve to není ono (2020) (S02E04) 

Tak hlupucka nadrzana rebelujuca dievka po prvych, do duse prehovorenych slovach od sestry, sa rozhodne znicit podnik, a tym nieco "dokazat". Haluz na tom celom je, ze ti mladsi z divakov ju zrejme budu za tuto blbost...pardon "vydanie sa za vlastnymi snami" obdivovat a vidiet v nej inspiraciu i v RL. :)...tak ale hormonom a pachu "ozajstneho" muza je tazko odolat, vsak? :) Irony off...Tentokrat opat upadnutie do beznadejneho podpriemeru. Inak exhibicia shaolinskeho mnicha bola oku-lubiva. ()

Žádný píchání, chlastání ani modlení (2020) (S02E05) 

Uslachtily ciel uvedomelej vdovy o pomoci zneuzivanym zenam v nadhernom prostredi. Tema, ktora rezonuje i v nasich casoch. A zvysne dve tretiny "killerina" u mongolov. Slaboduche, ale zabavi. Inak som zvedavy, ci nahodou este o Zing-ovi nebudeme pocut. Tazko povedat, ako nam tvorcovia predostru bezpecnosti "vtedajsich ciel". ()

Muž s kladivem vidí hřebíky všude (2020) (S02E06) 

Exoticky vyber lokacie a prostredia, avsak hlupucka premisa o usporiadatelovi turnaja a "uteku". Ale snaha o zatraktivnenie takouto, priemeru sa vymykajucou epizodkou, sa ceni. Tiez pribeh o dvoch sestrach ma rozneznel. :) Inak ako ich dobehol ten osamely prenasledovatel?! :) ()

Sleduj řeku dost dlouho (2020) (S02E07) 

Politika ohladom vedenia mesta a drama v zavere rozhodne pomohla tomu, aby som uz druhy diel tejto serie vnimal zabavnejsie a serioznejsie. Moze byt. ()

Proti všem nepřátelům (2020) (S02E08) 

Konecne sa zapracovalo nie len na pozlatku, ale i na atmosfere. Prijemne prekvapenie. 70% ()

Drak přichází (2020) (S02E09) 

Ked sa nenavist davu zamera na tych, ktorymi pohrda a ktorych obvinuje, vyzera to v plnom priebehu presne takto. Akurat v tomto priklade napadnuti mali akusi "odpoved" aj sami. Inak by to bol lync az pogrom. Vyborna kamera i atmosfera. Zjednotenie sa proti spolocnemu nepriatelovi a docasny klud "zbrani" mal tiez svoju vypovednu hodnotu, hoci miestami posobil trochu naivne. 90% Natocit to takto asi lacne nebolo . ()

Muž na zdi (2020) (S02E10) 

Po zbesilej akcii v predoslom dieli, upokojenie, chit-chat a filozoficke debaty, ci spytovanie svedomia a dalsieho smerovania na vsetkych stranach. Poslednu minutku v zavere som predvidal uz v osmom dieli. :) Kazdopadne celkom vydarena cast a uzavretie druhej serie, ktora bola rozhodne lepsou, ako ta predosla. ()

Súvisiace novinky

Akční komedie s Momoou a Bautistou má režiséra

Akční komedie s Momoou a Bautistou má režiséra

23.08.2023

Tak se dvojici herců Jason Momoa (Aquaman) a Dave Bautista (Strážci Galaxie) přece jen poštěstilo. V roce 2021 totiž navrhli, že by si spolu mohli zahrát v akční buddy komedii ve stylu Smrtonosné… (viac)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (viac)

Reklama

Reklama