Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvorcovia:

Jonathan Tropper

Hrajú:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(viac)

Recenzie používateľa johnsnow k tomuto seriálu (9)

Horkokrevný cibul (2019) (S01E01) 

Kokos tak toto hej. Cinemax mi po Strike back a banshee naservíroval ďalšiu akčno-erotickú pecku. Hlavný hrdina sympaťák, aj mladý policajt z Georgie, a Taslim je iba čerešnička na torte. Súboje fajné a krvavé, proste mám hype jak sviňa. ()

V Bibli se o Číně nepíše (2019) (S01E02) 

Tento dieol nám dopraje parádnu bitku na začiatku, potom prcajúceho Taslima, pár zaujímavých rozhovorov, odhalíme trošku viac z príbehu a súboj s Írmi je síce krátky ale fajn. A Taslim si v závere dá jeden kill(zatiaľ ho nejak nevyužívajú ale snáď k tomu dôjde.) ()

John Číňan (2019) (S01E03) 

Súboj v base perfektný, súboj Taslima s Írmi kratší ale tiež ok. Starostov nápoj bol fajn, pikle Asamovej ségry a jednonožníka sú zaujímavé. Starý jednooký Číňan je chuj a dúfam, že čoskoro zdochne. A v závere náš Írsky šéfis porieši svojsky zradu. ()

Bílá hora (2019) (S01E04) 

Síce neakčný part ale razia v bordeli fajn, Assam zasunul do starostovej ženy, sestru poslal do riti, a tak. A náš policajný vedúci proste kartuje a mám taký feeling, že ho to bude stáť život. ()

Krev a sračky (2019) (S01E05) 

Alebo keď kung-fu stretne western. Vytrhnutie gágora čerešnička na torte. ()

Rozkousaný, vyplivnutý a rozšlápnutý (2019) (S01E06) 

Na starého švacnú dynamit ale prežije to, škoda sere ma ten zmrdlinár. prcačka so starostovou ženou fajn, bitka v herne s vtipným zakončením tiež a záverečná írska rubačka má tiež čo do seba. Podarený part. ()

Tygr a liška (2019) (S01E07) 

parádna bitka a smrť dvoch postáv potešujúca a kurevská. Výjeb s lovcom odmien tiež podarený. Akurát ta Leeho historka išla trošku politicky korektným smerom ale tak hold to už je dnešný trend a nijak to nevadilo, za čo klobúk dole pred tvorcami. A taktiež nám tvorcovia ukázali, že vedia byť pekné kurvy keď vojnový stret utli v najlepšom. Hej a starostova milá nemá čínskeho šlaufíka tak musí využiť mužov ale nadšená nie je. ()

Na myšlení nám neplatí dost (2019) (S01E08) 

Najprv síce mierne sklamanie lebo úvodná bitka trvá asi minútu (ale plus má za drsnosť) a taktiež Ah Toy a jej mordy businesmanov sú fajn. Asamov súboj má tiež grády a naša slečna starostová, ho síce pustí k vode ale očividne jej jeho vercajk chybí. A súboj s maskovanými týpečkami tiež super. Som zvedavý či sa dočkáme toho riešiaceho súboja. A slečna od Ah ukazuje, že s mečom to bude vedieť. Jo a Learyho speech k Írom je tiež super. ()

Čínský box (2019) (S01E09) 

"keby sa vedia takto biť všetci tak sme v prdeli" Poriadne hutná epizóda, najprv sa dočkáme skvelého 1 by 1 súboja kde celkom nemilo dopadne náš Asam ale zase sa dostane do flashback módu a ten je celkom zaujímavý. Náš jednonohý starostov pätolízač odrbáva jak sa dá a záverečná pasáž a príchod zjazvenca i súboj s Leem je peckový. Len by ma zaujímalo, čo je to za hošana. ()

Súvisiace novinky

Akční komedie s Momoou a Bautistou má režiséra

Akční komedie s Momoou a Bautistou má režiséra

23.08.2023

Tak se dvojici herců Jason Momoa (Aquaman) a Dave Bautista (Strážci Galaxie) přece jen poštěstilo. V roce 2021 totiž navrhli, že by si spolu mohli zahrát v akční buddy komedii ve stylu Smrtonosné… (viac)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (viac)

Reklama

Reklama