Reklama

Reklama

Commando Ninja

Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (27)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Film plny dolezitych otazok. Stava sa z vedomej a preciznej pocte braku automaticky genialne dielo? Co to malo preboha znamenat? A kde mozem vyuzit nadavku "ty zasranej komouskej toustovaci"? Komu prislo kung fury prilis nafetovane (toto sa drzi viac pri zemi a pri troche fantazie a vhodnom vyziti filmoveho materialu by to vazne mohla byt tradicna dobova blbost) a chce si dat roztomilu retro hovadinu plnu easter eggov, tak odporucam. Skoda akurat zbytocne dlhych retro pasazi, ktore vyhadzovali z tempa.pre mnoho ludi nestravitelne, pre starsie generacie fakt roztomile. 7/10 a velky potlesk za cesky rychlodabing. Akurat nechapem, preco som na to cumel, ked som si miesto toho mohol pustit lubovolne becko z 80. rokov. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od Kung Fury sa tu viac stierajú hranice medzi zámernou srandou a srandou na účet neschopných tvorcov. Ale nadšenie im nechýbalo a to množstvo odkazov na osemdesiatkové pecky mi urobilo veľkú radosť. Najviac ma bavila epizódka v mojom milovanom Val Verde. Pri tej mohutnej prestrelke som sa bavil rovnako dobre ako pri finále Komanda. Film má napriek krátkej stopáži aj dosť veľa hluchých miest. Chcelo by to zostrihať o takých 20 minút, aby mal film svižnejšie tempo. Napríklad vyzbrojovacia montáž mala byť rozhodne dynamickejšie zostrihaná. Prekvapivo to ale malo aj zápletku, ktorá niekam gradovala. Neherci v hlavných úlohách boli tak akurát trápni, aby to bolo vtipné. Možno škoda, že hlavný hrdina nebol oholený a ostrihaný ako Arnie v Komande. Pôsobil by viac cool. Svaly mal dostatočné, ale účes a briadku jak bezďák. Za samotné kvality filmu dávam dve hviezdičky a tretiu za srandu a množstvo odkazov. 6/10. ()

Reklama

IceQueen

všetky recenzie používateľa

Bez znalosti parodovaných akčných filmov nemá zmysel túto srandičku, ktorá pôsobí skôr ako domáce video, pozerať. Nejako tomu nedokážem dať vhodný počet hviezdičiek, lebo je to zároveň otrasné, ale niekedy aj strašne vtipné a väčšinou absolútne výstižné. Taký do extrému hnaný bordel poskladaný zo všetkého, čo človeku v kultových akčákoch z osemdesiatych rokov lezie na nervy a zároveň k nim neodmysliteľne patrí. Trochu sa cítim podvedená, lebo hlavný hrdina neniesol obrovskú kládu na ramene, na to som sa tešila najviac. ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Tohle už není ani céčko, ale nějaké další písmenko z hloubi abecedy. Kvalitou se vyrovná nejhorším filmům Uwe Bolla, scénářem je snad i pod nimi. Na rozdíl od zmíněného samozvaného génia se ale nebere vážně a celou dobu dává hlasitě najevo, že slouží jako svérázná pocta osmdesátkovým legendárním, méně legendárním i jenom oblíbeným filmům. Osobně mám radši promyšlenější komedie typu Žhavé výstřely 2, jenže takové skvosty se už dnes netočí. Tak alespoň díky za Commando Ninja. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Francouzská parodie na vše z 80 a 90. let a jako pocta je to relativně slušné. Je to sice hodně levné i špatně zahráno, ale zde jde spíš jen o ty odkazy a různé narážky, které potěší. Občas se najde i slušně přepálená gore scéna a potěší fakt,že to má celé jen 60 minut, avšak doufal jsem, že zde bude více humoru ( nejlepší scény jsou v traileru). 6/10. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama