Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Divadelná hra Stanislava Štepku To nemá chybu je trochu trpkým, smutno-smiešnym príbehom o starom novinárovi, ktorý možno až priveľmi pripomína autora hry a jeho životný osud. (RTVS)

Recenzie (3)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Najprv to predstavenie vyzeralo, že to bude také obyčajné tragikomické divadlo so silným sentimentom a s pár komickými Štepkovými "štekmi" (na ktoré divák asi najviac čaká), ale v ďalších minútach sa z neho vyplavila klasicky výborná a silne pôsobiacia hra Radošínského divadla - takú, ako divák od nich očakáva. Štepka to prosto stále vie. Čo sa týka menších chybičiek - Samo Spišák na rolu ešte nedorástol a Kubovčík v hre ani nehrá. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Život jedného novinára, alkoholika a sukničkára. Dlhé, samoúčelné, zahraté dobre ale nejak ma to neoslovilo. Stanko sa potreboval vyplakať a ľudia mu na to chodili. Nerozumiem. 2 z 5 ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Ako to je vo väčšine radošinských hier, odohráva sa v rôznych časových obdobiach naprieč storočiami. A občas aj v rôznych generáciách tých istých ľudí naraz na jednom javisku, čo je Štepkova špecialita. Je to pekné, ale nie všetko dianie je až také zaujímavé, ako by som si želal, takže za mňa skôr priemer. Možno zanieteným fanúšikov RND by to povedalo viac. No a zdá sa mi, že Zuzana Norisová by spievať na javisku radšej nemusela.  –––– Všetci fotia všetkých, predbiehajú sa, strkajú sa jeden pred druhého, ako keby tie fotky mali predložiť pri súdnom dni namiesto vlastnoručných životopisov. –––– Keby sa staré chyby dali zotrieť tak, ako krieda z tabule. –––– Chyba je len vtedy chyba, ak po chybe poučenie chýba. ()

Reklama

Reklama