Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se mu kupí dluhy a naštvaní výběrčí jsou mu v patách, riskuje tenhle výřečný klenotník z New Yorku všechno a doufá, že se tak udrží nad vodou a naživu. (Netflix)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (433)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Uncut Gems" sa objavuje vo viacerých rebríčkoch najlepších filmov roku a ja poviem iba, že tomu veľmi dobre rozumiem. V prvom rade, Adam Sandler je vynikajúci. Konečne sa ocitol v role, ktorá mu pomáha jeho talent viac vyzdvihnúť a môžem o ňom povedať, že je skvelý herec. Film ma veľmi rýchlo dokázal dostať do situácie hlavného hrdinu, jeho myšlienkových pochodov a počas celého filmu som hovoril - "Nie nerob to!" "Prosím ťa, neblbni!" a chcel som vidieť, že sa konečne dostane z toho všetkého von. Lenže Howard jednoducho robí jedno zlé rozhodnutie za druhým, až sa dostane absolútne na hranu. Spolieha sa na to, že nejako jednotlivé veci dopadnú, no potom sa stane pravý opak a je v ešte horšej situácii, než pred desiatimi minútami. A každú jednu scénku som veril na sto percent. Záver filmu je podľa mňa absolútne geniálny. Tento film dokázal docieliť, že som začal finálny basketbalový zápas sledovať tiež a fandil rovnako ako Howard. Ten adrenalín, no tá viera, že sa všetko dokáže otočiť. Cítil som to tiež a bola to jedna z najlepších scénok vo filme. Rovnako skvelá momentka je aj keď na Howardovi vidíme, že už nevládze a uvedomuje si veľmi dobre, ako to všetko pre neho vyzerá a v akej zúfalej situácii sa ocitol. A skutočne počas celého hracieho času tento film ťahá do veľkých výšin a fandil som mu všetkými desiatimi. Nemôžem povedať, že by som sa chcel s takým človekom stretnúť. Určite by z toho nevyšlo nič dobré. Ale chcel som veriť, že sa môže zo svojej situácie dostať a dať si život na poriadok. Skvelá práca ľudia a myslím si, že s týmto filmom bude mať záver roku 2019 parádnu chuť. Hodnotenie: A ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $50,023,780Tržby Celosvetovo $50,023,780▐ Adam Sandler sa po dlhej dobe prekonáva, takto tvrdo orať na chudákoch židoch, no teda, si riadne naložil, brutal zamotávačka v pôžičkách u jedného väčšieho žida než druhý. Film nepríjemný až opurentný na sledovanie, dosť sa to vryje pod kožu a moc na obľúbenosti židov to tiež nepridá. /65%/ ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Toto je dôkaz, ako zaslepení, genderovo a všemožne možne diverzitne ovplyvnení, sú páni a dámy s AMPAS. Ignorovať, takto kryštalicky dokonalý snímok, je proste hriech, ale vládne iný systém. Nielenže ide o najväčšie prekvapenie minulého roka, ale aj o jeden z najlepších filmov toho obdobia a s úprimne najlepším hudobným score. Túto metu Adam už zrejme neprekoná, ale môže si pripísať do svojej filmografie kúsok, ktorý je skvelým príkladom prepojenia komerčnej a nezávislej kinematografie. ()

Vxxx 

všetky recenzie používateľa

Sledování filmu nebylo vůbec příjemné. Užila jsem si nervy, paniku i stres. Tyhle emoce film vyvolal geniálně. A umění a film je rozhodně a vytváření emocí. Nemusí být vždy pozitivní. Adam Sandler si gamblera - klenotníka zahrál fakt dobře a vedlejší role byly obsazeny taky skvěle. Škoda jen, že to není film, který bych si pustila znovu. 4* ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Pre oči nuda, pre uši neskutočná nálož, a to v negatívnom zmysle. Asi som nikdy nevidel film, ktorý by ma tak neskutočne sral rušivými podnetmi. Sandler nezavrie hubu. Do jeho slovného guľometu neustále hovoria ďalšie postavy, hraje nasieracia hudba a stále niečo pípa, bzučí. Cieľom malo byť zrejme navodiť pocity v ktorých sa Sandler neustále pláca. Nasranie, podráždenie, nemať chvíľu kľud. To vyšlo na výbornú. Dej však o ničom. Týpek je gambler. Prehral by aj vlastné deti, keby dostal dobrý kurz. Logicky niekomu dlhuje a ešte logickejšie tie peniaze chcú naspať. A ako z toho von? No predsa vsadiť ešte viac a dúfať, že to všetko zaplatí. Ano, vážne viac nedostanete. Teda okrem informácie, že existuje Julia Fox, ktorá je naozaj pôvabná a že Kevin Garnett dokáže zahrať sám seba. ()

Galéria (34)

Zaujímavosti (12)

  • Celkový počet variací na slovo „fuck“ ve filmu je 408. (MarLin)
  • V záverečných titulkoch je medzi poďakovanými osobami aj známy, v Los Angeles pomerne legendárny klenotník Ben Baller. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

Dwayne Johnson ve wrestlerské biografii od A24

18.12.2023

Dwayne Johnson je stále jednou z největších hvězd v Hollywoodu. Byť nesbírá slavná ocenění za herecké výkony jako na běžícím pásu, stále dovede na svoje svaly a charisma nalákat a přitáhnout do kin… (viac)

Indie Doctor Strange je hit

Indie Doctor Strange je hit

22.05.2022

V posledních několika týdnech do kin vstoupily hned dva filmy s tematikou multiverza, Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Everything Everywhere All at Once. První z nich se podle předpokladů… (viac)

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

Obi-Wan seriál nabírá obsazení

29.03.2021

Produkce na seriálovém Obi-Wanovi bude již brzy zahájena a společnost Lucasfilm tak před malou chvílí oznámila kompletní obsazení. Vedle již potvrzených Ewana McGregora a Haydena Christensena se tak… (viac)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (viac)

Reklama

Reklama