Reklama

Reklama

Do pokojného newyorského rána zasiahne výbuch bomby v obchodnom dome. Terorista, ktorý sa predstaví ako Simon (Jeremy Irons), žiada, že chce jednať iba s polcajtom Johnom McClaneom (Bruce Willis). A čoskoro s ním začne hrať smrtiacu hru, aby Johna totálne zničil. Prikáže mu ísť do Harlemu s transparentom: Neznášam negrov. Pred lynčom Johna zachráni černošský obchodník Zeus Carver (Samuel L. Jackson). Po chvíli dá Simon Johnovi novú úlohu – v jednom z vagónov metra je ďalšia bomba. Ide o blázna, alebo o pomstu proti Johnovi? Alebo sa za všetkým skrýva niečo iné a Simon potrebuje odpútať pozornosť polície, aby nemohla zasiahnuť? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Vasekdvor

Možný to je. Třeba režisér a scénarista to původně chtěli nechat otevřený, ale asi Jeremy Irons nechtěl hrát v pokračování.

Vasekdvor

Vasekdvor (hodnotenie, recenzie)

Ten konec je takovej zrychlenej , takovej dodělávanej jako by to mělo mít původně otevřený konec.

na príspevok reagoval reich

reich

reich (hodnotenie, recenzie)

Klasika která se povedla a jako trojka je vidět že si stále drží kvalitu. 

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Smrtonosna pasca je ako akcna seria pre mna uplne na spici. Az po nej davam Zbran...Pasce maju lepsiu akciu a skveleho Willisa. Aj ked Rigs je tiez super ale predsa len vidiet krvacajuceho McLana ako z poslednych sil mlati dvojmetroveho protivnika a nezabuda to vsetko brat s humorom proste nema chybu!

movieband

movieband (hodnotenie, recenzie)

Klasika.Willis tam mohl Xkrát zemřít, ale přežil :D Smrtonosná Past je jedna z nejpoveděnějších akčních sérií.Můj nejoblíbeněší akčák.

tequilla

tequilla (hodnotenie, recenzie)

Viděl jste někdo z vás ten alternativní konec na youtube.com? Docela netradiční konec pro Diehardovskou sérii.

faredust

faredust (hodnotenie, recenzie)

Pro mě jako obyčejného diváka je to film s nejvíce chybami vůbec... Ani jsem se na ně nemusel soustředit,byla tam jedna za druhou :)

The_Peach

The_Peach (hodnotenie, recenzie)

S tymi galónmi som to pochopil, len mi nie je jasné, ako dostali tie dva galóny presne do tej 3oj galónovej nádoby, kedže boli bezradní :-D a zrazu Bruce začal machrovať, že už to má.

choze

choze (hodnotenie, recenzie)

Mělo zůstat jen u dvou dílů, popř. jet dál přes kopírák jako ve dvojce a točit pořád to samé.

burina

burina (hodnotenie, recenzie)

Podla mna lepsie ako dvojka. Ale vsetky tri diely su super a tesim sa na stvorku.

El Indio

El Indio (hodnotenie, recenzie)

Naplníš pětku, tři přeleješ do trojky, vyleješ trojku, naleješ do ní zbylý dva z pětky, naplníš pětku, doleješ trojku na tři a v pětce zůstanou čtyři. :-)

palanm1

palanm1 (hodnotenie, recenzie)

Stejně jako všechny Smrtonosné pasti i tahle je velice dobrá. Ráda si je kdykoli a znovu pustím. Dobrá i když jasná zápletka a hrdina, který všechny zachrání. Dobro vítězí nad zlem :) Alespoň někde ;)

horor2

horor2 (hodnotenie, recenzie)

Nemám k tomu co dodat,pořád mě nebaví dokola psat jak je to super film :-)

Súvisiace novinky

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

Smrtonosná past 6 se Samuelem L. Jacksonem?

16.04.2014

Loni v březnu šlo do kin už páté dobrodružství Johna McClanea. Akčňák Smrtonosná past: Opět v akci sice příliš kladných reakcí nenasbíral, jelikož ale vydělal 300 milionů dolarů, slavná série bude… (viac)

Reklama

Reklama