Reklama

Reklama

Počas studenej vojny je založená tajná organizácia Patriot, tvorená superhrdinami z rôznych sovietskych republík, ktorí majú krajinu ochrániť pred nadprirodzenými hrozbami. Po rokoch nečinnosti sú štyria z nich, Ler (Sebastien Sisak) z Arménska, Khan (Sanjar Madi) z Kazachstanu, Arsus (Anton Pampušnyj) zo Sibíri a Xenia (Alina Lanina) z Ruska, znovu povolaní do akcie, aby pod velením majorky Eleny Larinovovej (Valerija Škirando) ako Ochrancovia vypátrali a zlikvidovali profesora Kuratova (Stanislav Širin), ktorý sa predtým podieľal na projekte Patriot, ale teraz sa pridal na stranu zla. S armádou klonovaných vojakov chce Kuratov obsadiť moskovskú televíznu vežu Ostankino a Vežu Federácie, aby odtiaľ s pomocou svojich nadprirodzených schopností ovládol všetky technológie na svete. Schyľuje sa k rozhodujúcej bitke v uliciach Moskvy... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (296)

Sabrewulf 

všetky recenzie používateľa

Když jsem se vysmíval DC, že se snaží zbrklým způsobem vybudovat vesmír jako má Marvel, ještě jsem nevěděl, že přijde něco mnohem horšího. Rusové se o to snaží jedním filmem. Jako fakt! Dokonce ani v tom jednom filmu není představený původ superhrdinů! Prostě dětským, trucovitým stylem - amíci to mají, tak my to budeme mít taky, co na tom že ty postavy nemají žádný smysl, jednoduše tam jsou a mají superschopnosti. Jeden vykrádá Winter Soldiera, druhý vykrádá Hulka, ta ženská vykrádá Invisible woman (dokonce má i blond vlasy) a ten poslední sice vyloženě nevykrádá konkrétní postavu, ale zase mi připomněl záchody pro kočky - kočky jdou srát na stelivo a ta hovna se na to stelivo nabalí a udělají z toho butrák, no tak tahle postava je v podstatě to kočičí hovínko, protože superschopnosti má takové, že na sebe nabalí stelivo - tedy šutráky. Záporák je k popukání, takový necharismatický taťulda ze zemljanky, nebo ještě lépe - anabolikama napumpovaný zpěvák z Buty. Jediné, co stojí za pochvalu, jsou triky, tedy až na nepovedeného CGI medvědoHulka. Ale ta neviditelná ženská je docela slušné wtf, protože ona dokáže být neviditelná, jen když je mokrá. To byl čí nápad? Kdyby v té jedné akční scéně nepršelo, tak si ani neškrtne, to jako bude sebou nosit pet láhve s vodou? To nevymyslíš. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Občas mrknu na Darwinovy ceny, takže vím, že "nic není nemožný" na pět je Rusko. V týhle zemičce, která se taktak vejde na naši planetu, se kdysi narodily předci otazníků a Chuck Norris tam určitě jezdí pro rady, když je v koncích. Tohle je tak debilní jako nebe modrý - hodně, zatraceně moc. Za mnou seděl podobnej činko-mutant jakej tady kradl televizní vysílače a krom toho, že mě asi šestkrát málem odkopnul až do první řady, když si vyměňoval svoje Adidasky s bílou podrážkou na podhlavníku mojí sedačky, tak i tenhle činko-mutant z Prahy poznal, že v tom filmu něco nehraje. "Vole, to sem nežral, ne" řekl na konci, naposled si do mě kopnul a vyfouknul bicáky, aby mohl projít dveřma na chodbu. Ani já to nežral, kámo. Největší superschopností je tady koziště Xénie, stačilo aby měla kostým bez výstřihu a i ta jedna moje hvězdička odešla mlátit hlavou o zeď. ()

Reklama

kleopetra 

všetky recenzie používateľa

Retard záporák s debilním plánem, nelogický příběh, chabé CGI, postavy bez osobnosti, vojáci bez uniformy, plytké rozhovory, staré ruské vrtulníky a stíhačky s nejnovější technologií, neustálé opakování, že jde o superhrdiny, superhrdinské pózy... Klasický scénář - na poprvé se to nepovedlo, tak přidáme vylepšení v podobě super obleků a už to jde. Chán se mi libí, ale ty jeho zbraně jsou dost nepraktické. Jak s nimi sedí? :-D ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Naši východný susedia sa pokúsili v dobe kedy si svoju cestu razia super hrdinské filmy, dať aj svoju ruku k dielu a tak prišiel na svet film "Ochránci". Ono tá plytkosť ktorá je tu patrná v každej jednej scéne pramení z toho, že jednotlivý hrdinovia nemajú vykreslené svoje postavy a históriu. Tým pádom sa stráca ich motivácia položiť život za nezmyselný svet. Marvel a DC to majú premakané najskôr ponúkajú divákovi sólovky, ktoré predstavia daného hrdinu a až potom ho zapájajú do Ďalších príbehov. To bol hlavný kameň úrazu. Zloduch tam bol celkom komiksový a grafika sa mi celkom páčila (hlavne ten medveď) ale inak ako som už spomínal bez motivácie a bez pointy sa dobrý príbeh skladať jednoducho nedá aj keď snahu sa im nedá uprieť. 29% ()

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Pokud je toto ruská odpověď na Avengery, nebo X-Meny, tak už chyběl snad jen dědeček Hříbeček, jako protipól Nicka Furyho. Tímto počinem naši východní bratři redefinují pojem béčkový film. Bez ohledu na nízký rozpočet, scénáristicky to byl nehorázný škvár, který by zapadl maximálně mezi dobrodružství Ninja Turtles. Mizerné triky bych odpustil, kdyby se aspoň někde projevilo, že jde o nehollywoodský film. Ta přidaná hodnota, kterou jsem čekal, tady prostě není. A když není scénář, triky stojí za houby...digimedvěd byl ...digidivnej, tak zbývají herci. A tady je důvod, proč jednu hvězdu dám. Holky byly pěkný...slovanské typy. Jinak nic...ztráta času. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (3)

  • Film obsahuje mezititulkovou scénu. (griph)
  • Když Ochránci útočí na vysílač a Arse (Anton Pampušnyj) se změní plně na medvěda, roztrhají se mu i kalhoty, ale při výstupu z výtahu je opět má, jako polomedvěd. To samé, když Ochránci odlétají na laně na letadle, Arse je plně medvěd, poté spadnou do řeky a vylézají ven, Arse má zase kalhoty. (Ace.A.T.L.)
  • Zbraně použité ve filmu byly útočné pušky AK-74 a kulomet PKT. Ve filmu se objevily tanky T-72, vrtulník Mi-24, Mi-17 a Mi-26. Dále stíhačky MiG-29 a raketomety Smerč. (K98)

Reklama

Reklama