Reklama

Reklama

Veľké šéfky

  • Česko Velké šéfky (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Najlepšie kamarátky Mia a Mel spoločne založili kozmetickú spoločnosť, ktorá veľmi dobre prosperuje, a tak si vychutnávajú najlepšie roky svojho života. Obe však nesmierne milujú luxusný život a dlhy im čoskoro začnú prerastať cez hlavu. Lukratívna ponuka od neslávne známej kráľovnej kozmetického priemyslu Claire Lunovej je príliš lákavá na to, aby ju odmietli. Celoživotné priateľstvo Mel a Mii je zrazu ohrozené a ich obchod s krásou sa povážlivo zvrtne na desivo škaredú záležitosť. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (32)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Predpokladám, že tvorcovia „Veľkej šéfky“ mali len jeden cieľ: natočiť nenáročnú a ľahkú komédiou, ktorá dokáže so svojimi lacnými vtipmi a zábavnými dialógmi pobaviť človeka po náročnom dni. Film, u ktorom nie je potrebné premýšľať. Ako to dopadlo? Možno „najkorektnejšia“ odpoveď je, že „všelijako“. Príbeh klasický (veľká ryba chce zožrať malé ryby a ešte k tomu rozbiť dlhodobé priateľstvo dvoch žien), bez kvapky originálnejšej myšlienky (ale to sme ani nečakali). Celý snímok je najzaujímavejší z hľadiska spolupráce dvojici R. Byrne / T. Haddish, ktorá, aj keď sa to na prvý pohľad nezdá, dopadla dobre. Jedna osobnosť dobre dopĺňa tú druhú. Ale keď nemáte šikovne napísané dialógy a scény, keď takmer všetko stavíte len na sprosté slová, tak to k úspechu nebude stačiť. A to sa tu aj stalo. Postava S. Hayek by mala do celého príbehu vzniesť viac šťavy. To sa taktiež nepodarilo, pretože jej postava (a myslím si, že za to S. Hayek nemôže) viac ruší a ako pomáha. Záver zbagatelizovaný, ešte k tomu až príliš veľkým USA feelingom. Pozitívum je to, že tvorcovia sa nesnažili celý film nafúknuť na 120 minút. P.S.: Tento film od M. Artety v žiadnom prípade neberte vážne. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Když si pustím film, který zjevně vznikl pro jinou cílovou skupinu, snažím se být objektivní, očima té cílové skupiny se na něj dívat a neubírat mu body jen za to, že není pro mě. Ovšem tohle je úplně jiný případ. Úplně. Absolutně totiž netuším, pro koho vznikla taková primitivní, blbá komedie v obřích uvozovkách, taková trapná a od začátku do konce nepříjemná nezábava, v níž se bůhvíjakým omylem ocitly sympatická Rose Byrne a megabohyně Salma Hayek. Je to fakt hrůza, škoda dalších slov a mezer. ()

Reklama

bourec 

všetky recenzie používateľa

Hrozný herecký ksichty ve vedlejších rolích se sešli na tomhle děsnym filmu,kterej mě nalákal hlavně svým obsazením(Hayek,Byrne).A začátek byl doslova na 0%.To znamená logicky odpad.V druhý půlce se to přecijenom začalo malinko tvářit jako film, ale pachutˇ zůstala.Jo a k popisku komedie můžu dodat,že smích se nedostavil.Nebylo se čemu smát.20%. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $29miliónovTržby USA $22,169,514Tržby Celosvetovo $29,753,143▐ Na prvý pohľad, vypadá to na dobré obsadenie, však hádam to aj pobaví ale čo ponúkne ten trápne otravný dej je hrôza vo všetkých smeroch. Strašne prízemný fekálny humor. Hrôza, sklamanie. /0%/ ()

Fiftis odpad!

všetky recenzie používateľa

Zrejme aj vy ste sa pozreli, alebo sa chcete pozrieť na tento film len kvôli skutočne pôvabnej a neobvykle vyzerajúcej Salme Hayek. A to ste rovnako ako ja vedeli, že to bude neskutočná sprostosť. Áno, Salma vyzerá skutočne skvele, od typu a farby účesu, po nezvyčajné svetlé šošovky, až po skvelé kostýmy. Navyše akoby mala aj nový predkus, rozprávala dosť cez zuby. K tomu jej krásny a sexi španielsky prízvuk. Ale ani ona toto celé nemohla vyzdvihnúť ani na úctyhodný priemer. Prvých 10 minút neskutočne trápnych kecov medzi dvomi liberálkami, jednou nechutnou mature a jedným geyom. Navyše čiernym geyom aby rasovej rovnosti bolo učinené zadosť. Jedna trápnosť za druhou, či sa bavíme o dialógoch, alebo uši píliacom speve, až po nechutný hrubý otravný hlas jednej z našich hlavných hrdiniek. Prajem veľa trpezlivosti a úspešné dopozeranie až do vytúženého konca. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (1)

  • Salma Hayek zvažovala, že si nechá napichať tvár botoxom, aby sa dostala do svojej role. Nakoniec to neurobila, pretože by botox z tváre nezmizol do termínu natáčania jej ďalšieho filmu. (dwdb)

Reklama

Reklama