Reklama

Reklama

Milosrdné lži 2

  • Česko Milosrdné lži 2 (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Od smrti Luda a osudovej spoločnej dovolenky, na ktorej vyplávali na povrch aj viaceré viac, či menej milosrdné lži, ktoré znamenali zásadný zlom v ich vzťahoch, sa priatelia opäť stretávajú v snahe zachrániť, čo sa dá. Sú o sedem rokov starší, možno i o čosi múdrejší, s niektorými z nich sa osud za tú dobu rozhodne nemaznal. Je však možné opäť nadviazať prerušené priateľstvá? (RTVS)

(viac)

Recenzie (6)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Film nepusobi moc soudrzne.Chybi tomu trochu vic vzruseni, ale prinejmensim je to hluboky film. Nemam nic spolecneho s vekovou skupinou licenou v pribehu,ale soucitim s nimi jak male veci mohou zamorovat jejich vztah. Obsazeni je super a maji uzasnou chemii mezi sebou. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film bez originality. Pohádaná rodina, napäté vzťahy a jedno tajomstvo. Problém však je, že to tajomstvo divák tuší už po 10 minútach, nič neprekvapí a zase do toho tlačia rakovinu. Film trochu pripomína oslavu narodenín v škandinávskej Rodinnej oslave, len tam boli odhalenia a rodinné charaktery omnoho zložitejšie. Keď má byť niečo vtipné, tak sa herci smejú normálne nasilu, aby divák pochopil, že toto je tá žartovná situácia. A aby sme boli krásne progresívni, máme tam aj krásny páreček "kocourků", v preklade starých buzerantov. 135 minút je strašne nadsadená stopáž, v pohode to mohlo byť o hodinu kratšie. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Všechny jsem je viděla moc ráda, nicméně scénář byl výrazně slabší než můj velmi oblíbený díl první. Pokud bude trojka, s chutí se podívám, snad se vydaří lépe. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Canet dvojku totálně zazdil.Někdy si myslím ,že je na vině překlad ale tady dali chytře titulky takže je vše na výrobě.Od katastrofy herců po scénář a režii .Tu sílu přátelství totálně přepálili ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Tak az dnes som nahodou zahliadol,ze Milosrdne klamstva maju pokracovanie,co ma nadchlo,kedze jednotka bola vynikajuca a vobec nelutujem,dvojka je sice o chlp slabsia,no tato francuzska partia ludi mi opat urobila radost,konverzacna dramedy je pre inych asi nuda,ale pre mna zabava a prijemny pocit pri sledovani...:-) ()

maceiko 

všetky recenzie používateľa

Dôstojné pokračovanie, ktoré neprináša nič extra nové ale skôr druhýkrát servíruje to čo v prvom dieli fungovalo skvelo. A funguje to stále, postavy v nových rozpoloženiach šlapú, návrat všetkých hercov (+ Dujardina) sa vydaril a cast si dvojku viditeľne užil a dal do nej opäť 110%. Jednoducho na nič sa nehrajúca úprimná dramedy s výborným obsadením .Veľké plus za hudbu a humor, trojku si pozriem rád a tentokrát netreba čakať ďalších 10 rokov :) ()

Reklama

Reklama