Reklama

Reklama

Night of the Slasher

Krátkometrážny / Horor / Thriller
USA, 2015, 12 min

Réžia:

Shant Hamassian

Scenár:

Shant Hamassian

Hrajú:

Lily Berlina

Obsahy(1)

Mladá žena sa pokúsi prostredníctvom porušenia pravidiel Slasheru privolať do sveta vraha. Najprv sa vyzlečie, potom vypije alkohol, užije drogy a má sex. S filmovými vrahmi sa však neradno zahrávať. (Marceloo)

Recenzie (5)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladá žena sa pokúsi prostredníctvom porušenia pravidiel Slasheru privolať do sveta vraha. Najprv sa vyzlečie, potom vypije alkohol, užije drogy a má sex. S filmovými vrahmi sa však nie je radno zahrávať. - Nádejný hororový projekt so zaujímavou náplňou a kopou schopných nápadov, u ktorého mi však výsledný dojem pokazilo technické spracovanie. Slashery milujem, takže hry s ich pravidlami ma vždy potešia. Rovnako ma potešila aj maska zabijaka. Je mi jasné, že tvorcovia chceli v oblasti kamery tiež priniesť niečo kreatívne, ale na mňa to nezapôsobilo. Audio sa mi taktiež nepáčilo a herečka v hlavnej úlohe išla úplne mimo môj vkus, takže sa tie pozitíva a negatíva celkovo vyvažujú. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Nádejný krátky SLASHER, ktorý sa ako jeden z mnohých pokúša hrať s hororovými / slasherovými klišé, resp. ich trochu poprevracať a možno aj vďaka krátkej minutáži mu to vcelku vychádza. Je to slušne natočené; akože na jeden záťah, takže sa to moc nezdržuje, dostatočne slasherovo snaživé, ale na prdel som z toho aj tak nesadol. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Slečna se slušným výstřihem a fajným zadečkem + alkohol a joint – no co víc si může chlap přát. Snad jen aby jí neruplo v „bedně“. Zpočátku to nevypadalo vůbec na špatnou podívanou a docela jsem si tento krátkometrážní kousek i užíval. Ovšem jen do chvíle, kdy započaly ty kreace s noži v kuchyni – pak už to na mě celé působilo tak nějak trapně. Což je škoda, protože to mělo rozhodně navíc. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Každý vie, že maska pre Halloweenskeho machra Michaela Myersa je vlastne maska Kapitána Kirka zo STAR TREKU. A teraz si predstavte, že tento kraťas prišiel s myšlienkou priam geniálnou. Čo tak nasadiť Slasherovi na gebuľu inú napodobeninu niekoho z tejto populárnej série. Vlastne všetky body sú za to. ()

Reklama

Reklama